Zonia
Go
|
No to masz kłopoty z intelektem
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Mów mi durniu...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Wojciech masz poczucie humoru chociaż niektórzy domorośli psychopatozappofile mogli by stwierdzić ,że miałeś przes***e dzieciństwo
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Mów mi durniu... Nigdy bym się nie ośmieliła I kto tu, na tak poważnym forum, jaja sobie robi???
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ilość zajadłych przeciwników, świadczy o sile człowieka
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Jaki stan takie świadectwa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dr Kwaśniewski tyle dobrego zrobil dla ludzi, zwłaszcza dla ludzi chorych, a na takim forum DD wyzywają Go od (aż wstyd powtórzyć) przygłupów.. Prowadzący to forum powinien za to ponosić odpowiedzialność..Ale widocznie to nie jest odpowiedzialny człowiek... http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=17947&start=90
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
To jest nic innego, jak skowyt planktonu wysychającej kałuży
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Własnie, jak pisano Dr Kwaśniewski z małej litery, to nie było żadnej reakcji..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
"wypad","wypad" .... Coś mi to mówi .Jak tak dalej pójdzie,to ostanie się tam jeno niedźwiedź i nieczujący smrodu
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
E, to za "opty"mistyczna wersja, jeszcze skarbka, płaska z city, ..., no i ja! Wierny Witusia fun...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
... płaska z city, ...
To jest fenomen! Być płaskim i być dogłębnie zbadanym.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"Ostatecznie, wszystko co żyje, ma w środku jakąś kiszkę" do penetracji!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Cóż ja wyczytałam na DD Zyonik ma problem -powiększoną śledzionę-współczuję.Teraz to tylko Formuła 4eS tylko pomoże,albo niedźwiedzia przysługa. Dobrze Zyon,że jesteś w tak dobrych rękach. Niedźwiedź powinien Ci pomóc,jak i Pan Jarmołowicz,no ewentualnie jeszcze skarbek
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Hmmm,albo to Formuła 4eS mu zaszkodziła i teraz weźmie się za DO,którą uważał za szkodliwą
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Na DO nigdy nie jest za pozno i chwala ludziom, ktorzy to potrafia zrozumiec jak my.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Najmadrzejsi na DD sa ludzie typu Hanuś - taki chlopek-roztropek, ktoremu sie wydaje, ze wszystkie rozumy pozjadal. Tylko ma facet maly problem : nie pamieta co mowil kiedys i za kazdym razem udziela sprzecznych porad.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Najmadrzejsi na DD sa ludzie typu Hanuś - taki chlopek-roztropek, ktoremu sie wydaje, ze wszystkie rozumy pozjadal. Tylko ma facet maly problem : nie pamieta co mowil kiedys i za kazdym razem udziela sprzecznych porad.
Ja mu się nie dziwię,to biedny chłopak,który wpakował się po pijaku pod samochód i był bardzo długo nieprzytomny,takie coś zostawia ślad.Wiem,bo byłam na praktykach na neurologii i widziałam chłopaków,którzy właśnie byli tak długo nieprzytomni.Potem spotykałam ich na rehabilitacji. A na dodatek kpi z niego psychuś niedźwiedź,który wmawia mu,kim to on nie jest.Masakra,jak dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
O kim mowisz Iga?
|