RTS
Go
|
Ale nie starczy na terapię w akademii 4essss!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ale nie starczy na terapię w akademii 4essss! To już po znajomości,mamy przeca kontakty.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale nie starczy na terapię w akademii 4essss! No przecież możemy sobie sami zrobić 4xs np. weźmiemy smalec, salceson, smażone podgardle i samogon..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No przecież możemy sobie sami zrobić 4xs np. weźmiemy smalec, salceson, smażone podgardle i samogon.. 4es jak znalazł Może nazbiera się więcej tych esów
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wystarczyłoby dwóch ss-manów..
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Wczasy macie za darmo, pasztetowka,kaszanka,kielbasa wliczone w koszta. A na peruczki dam nawet 555x2
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Wczasy macie za darmo, pasztetowka,kaszanka,kielbasa wliczone w koszta. A na peruczki dam nawet 555x2
No, no... Chapeau bas. Taki gest...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zbyszku zatkało mnie,jaki miły gest.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Pasztetowka najlepiej smakuje w milym towarzystwie
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Byłoby super,gdybyśmy się tak wszyscy spotkali Na kajaku pływałam ponad rok temu na jeziorze w Więcborku.Bardzo mi się tam podobało.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Byłoby super,gdybyśmy się tak wszyscy spotkali Na kajaku pływałam ponad rok temu na jeziorze w Więcborku.Bardzo mi się tam podobało. Jezioro to pikuś - tutaj sa do tego fajne rzeki. Tez mam nadzieje, ze to sie uda.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Byłoby super,gdybyśmy się tak wszyscy spotkali Na kajaku pływałam ponad rok temu na jeziorze w Więcborku.Bardzo mi się tam podobało. Jezioro to pikuś - tutaj sa do tego fajne rzeki. Tez mam nadzieje, ze to sie uda. Sprężymy się i uda się
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Coś kiedyś wspominał, że lubi dobrą setkę.. Czyli już jest wszystko jasne,jakie Gwidon preferuje ;szybkie wrażliwe setki .Twardych chyba nie lubi.Pisał o wrażliwych.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Jezioro to pikuś - tutaj sa do tego fajne rzeki. Tez mam nadzieje, ze to sie uda.
Raz byłam na spływie kajakowym na rzece,ale to jak chodziłam jeszcze do liceum.Nauczyciel od wf-u razem z takim młodym księdzem zorganizowali ten spływ.Było bardzo fajnie,często sobie wspominam.Płynęliśmy cały dzień z przystankami,słońce piekło,także wszyscy byliśmy "spaleni" .Na rzece trzeba porządnie wiosłować,szczególnie jak są silniejsze prądy. W sumie to ja się wychowałam niedaleko rzeki.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Rzeke mozna wybrac, zaleznie od stopnia zaawansowania kajakrza. Ja sie wychowalem nad Dunajcem wiec tutejsze rzeki to w sumie strumyczki.
|
|
|
|
|
|
|
|