RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
O zaraz będzie rocznica, jak to futrzeaste trafiło do Wtajemniczonego Związku Wypędzonych!
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Co przeleciało nad Kalifornią?
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Oczywiście była to Baba Jaga na miotle.
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A co z ojcem pana Witka i z mamusią? Jak im tam leci na formule i ile mają lat?Ktoś ma jakieś info? A jak tam szanowny ojczulek i mamuśka grizzlego?
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Przy okazji nie wiem czy znasz, bo ja coś kojarzę ale bardzo słabo taką baśń filmową http://www.youtube.com/watch?v=NDxo3Y4a9fwprzez przypadek na to trafiłem, teraz przypomniało mi się jeszcze że było coś podobnego, nie pamiętam zbyt wiele prócz tego że było tam leśne licho. W dzieciństwie widzialem to może raz, przepadałem za tym.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
To ja podobnie jak Ty,kojarzę bardzo słabo.
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Czy ktoś wie kto aktualnie prowadzi teraz na DD?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Czy ktoś wie kto aktualnie prowadzi teraz na DD? Ja wiem jedno;życie samo zweryfikuje poczynania.....Już nie jeden był taki mądry...Czas i tylko czas.Cierpliwości.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cokolwiek by się działo,to czy nie wiecie,że na każdego przyjdzie czas? Szczęśliwy ten,który ma przy sobie Kochającą Rodzinę.
Na Dietę Optymalną najczęściej przechodzą ludzie starsi, schorowani, tacy, którym medycyna konwencjonalna nie mogła już nic praktycznie zaoferować. Większość z tych ludzi żyje w szęściu i zdrowiu. Niektórych nawet DO nie potrafiła już uratować, niektorym tylko mogła poprawic komfort życia i o ileś tam lat je przedłużyć. Na pewno nikomu takie naturalne produkty, które są zalecane na DO nie zaszkodziły. Ale na DD są osoby, ktorym DO z różnych względów nie jest na rękę - podobnie jak wiekszości lekarzom i farmaceutom. Próbują wmawiać, że DO jest przyczyną śmierci wielu osób. Sugerując tym samym, że te osoby, gdyby nie przeszły na DO żyłyby teraz w szczęściu i zdrowiu, pomimo tego, że przed przejściem na DO chorowały. Osoby na forum DD są przeważnie młode i jeszcze jako tako (chociaż już słychać narzekania) się trzymają. Czas zweryfikuje ich mieszankę szokujących diet i DO, o ktorym już wiadomo, że wyleczyła wiele osób z chorób, z ktorymi "normalni" lekarze sobie nie radzą. Ten niedźwiedź zaklamany udaje, że szkoda mu ludzi chorych, którzy przechodzą na DO - chyba tylko dlatego, że nie może z nich wyciągnąć pieniędzy - oferując im swoje niedźwiedzie przysługi..
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
A mnie ŻO naprowadziła na odpowiednie tory, bo w domu w Polsce A zostałem całkiem ogłupiony i nie wiedziałem już jak się odżywiać. Poza tym ogólne ogłupienie doprowadziło do wielu zdrowotnych problemów w rodzinie. Lecz co do chorób to ciężko powiedzieć, potwierdzam że organizm inaczej reaguje na sytuacje stresowe, chociaż moja nerwica jest dosyć głęboka i jeszcze mam nerwy na wierzchu. Być może to już nienaprawialne w moim wieku, ale i tak widzę poprawę.
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Calkowicie naprawialne. Ja teraz , po latach stosowania DO , jestem spokojny jak owieczka- w porownaniu do tego co bylo kiedys. Kiedys dyskutujac np z Toba na tematy polityczne pogryzlbym komputer, a teraz kilka zdan i siedze spokojnie
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Calkowicie naprawialne. Ja teraz , po latach stosowania DO , jestem spokojny jak owieczka- w porownaniu do tego co bylo kiedys. Kiedys dyskutujac np z Toba na tematy polityczne pogryzlbym komputer, a teraz kilka zdan i siedze spokojnie Spokojnie to ja też siedzę. No ok powiedzmy że nerwica to określenie bardzo szerokie i głębokie. Bo gdzieś tam głębiej jest SM.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przypadkowo znalazłam posty na Forum, świadczące o tym, jak to "grizzly" próbował naciągać na kasę śp. Jurka. Nie zdziwiłabym się w ogóle, gdybym dowiedziała się, że "grizzly" pracuje, jako pomocnik, w prosektorium i w pierwszej kolejności sprawdza nieboszczykom kieszenie.. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=2571.0
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Reniu,ja rozumiem,że Cię ponosi,jak człowiek sobie to wszystko uświadomi,ale cieszmy się,że nie otaczamy się takimi ludźmi w świecie realnym.
|
|
|
|
|
|
|
|