forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-23, 06:42:48

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.
669713 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  Chamskie zachowanie i banowanie na forum DobraDieta.
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 50 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Chamskie zachowanie i banowanie na forum DobraDieta.  (Przeczytany 423633 razy)
RTS
Go

Email
Odp: Chamskie zachowanie i banowanie na forum DobraDieta.
« Odpowiedz #300 : 2010-11-10, 15:55:03 »

Iga
Go

Email
« Odpowiedz #301 : 2010-11-10, 15:56:58 »

WojciechS
Go

Email
« Odpowiedz #302 : 2010-11-10, 16:03:30 »

O zaraz będzie rocznica, jak to futrzeaste trafiło do Wtajemniczonego Związku Wypędzonych!  Laughing
RTS
Go

Email
« Odpowiedz #303 : 2010-11-10, 16:09:55 »

O zaraz będzie rocznica, jak to futrzeaste trafiło do Wtajemniczonego Związku Wypędzonych!  Laughing
O nie! znowu trzeba będzie świętować...  Confused  Razz
RTS
Go

Email
« Odpowiedz #304 : 2010-11-10, 16:38:37 »

A tu temat dla drażliwych dzieci: http://www.rp.pl/artykul/2,561884.html
Wojna się zaczęła a one śpią.  Sad
wloczykij
Go

Email
« Odpowiedz #305 : 2010-11-10, 17:07:38 »

Co przeleciało nad Kalifornią?

wloczykij
Go

Email
« Odpowiedz #306 : 2010-11-10, 17:08:03 »

Oczywiście była to Baba Jaga na miotle.
wloczykij
Go

Email
« Odpowiedz #307 : 2010-11-10, 17:09:33 »

Iga
Go

Email
« Odpowiedz #308 : 2010-11-10, 18:13:31 »

http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=152743#152743
A tym źródłem jest Molka,wyczulona bardzo na punkcie dogłębnych badań,ona też wiedziała o śp. A.Jany.
Cokolwiek by się działo,to czy nie wiecie,że na każdego przyjdzie czas? Szczęśliwy ten,który ma przy sobie Kochającą Rodzinę.
Iga
Go

Email
« Odpowiedz #309 : 2010-11-10, 18:50:45 »

A co z ojcem pana Witka i z mamusią? Jak im tam leci na formule i ile mają lat?Ktoś ma jakieś info? A jak tam szanowny ojczulek i mamuśka grizzlego?
wloczykij
Go

Email
« Odpowiedz #310 : 2010-11-10, 19:19:35 »

Przy okazji nie wiem czy znasz, bo ja coś kojarzę ale bardzo słabo taką baśń filmową http://www.youtube.com/watch?v=NDxo3Y4a9fw

przez przypadek na to trafiłem, teraz przypomniało mi się jeszcze że było coś podobnego, nie pamiętam zbyt wiele prócz tego że było tam leśne licho. W dzieciństwie widzialem to może raz, przepadałem za tym.
Iga
Go

Email
« Odpowiedz #311 : 2010-11-10, 19:34:00 »

Przy okazji nie wiem czy znasz, bo ja coś kojarzę ale bardzo słabo taką baśń filmową http://www.youtube.com/watch?v=NDxo3Y4a9fw

To ja podobnie jak Ty,kojarzę bardzo słabo. Smile
RTS
Go

Email
« Odpowiedz #312 : 2010-11-10, 19:48:16 »

Czy ktoś wie kto aktualnie prowadzi teraz na DD?  Cool
Iga
Go

Email
« Odpowiedz #313 : 2010-11-10, 19:50:52 »

Czy ktoś wie kto aktualnie prowadzi teraz na DD?  Cool
Ja wiem jedno;życie samo zweryfikuje poczynania.....Już nie jeden był taki mądry...Czas i tylko czas.Cierpliwości.
renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72235

« Odpowiedz #314 : 2010-11-10, 21:15:05 »

Cokolwiek by się działo,to czy nie wiecie,że na każdego przyjdzie czas? Szczęśliwy ten,który ma przy sobie Kochającą Rodzinę.

Na Dietę Optymalną najczęściej przechodzą ludzie starsi, schorowani, tacy, którym medycyna konwencjonalna nie mogła już nic praktycznie zaoferować. Większość z tych ludzi żyje w szęściu i zdrowiu. Niektórych nawet DO nie potrafiła już uratować, niektorym tylko mogła poprawic komfort życia i o ileś tam lat je przedłużyć. Na pewno nikomu takie naturalne produkty, które są zalecane na DO nie zaszkodziły. Ale na DD są osoby, ktorym DO z różnych względów nie jest na rękę - podobnie jak wiekszości lekarzom i farmaceutom. Próbują wmawiać, że DO jest przyczyną śmierci wielu osób. Sugerując tym samym, że te osoby, gdyby nie przeszły na DO żyłyby teraz w szczęściu i zdrowiu, pomimo tego, że przed przejściem na DO chorowały. Osoby na forum DD są przeważnie młode i jeszcze jako tako (chociaż już słychać narzekania) się trzymają. Czas zweryfikuje ich mieszankę szokujących diet i DO, o ktorym już wiadomo, że wyleczyła wiele osób z chorób, z ktorymi "normalni" lekarze sobie nie radzą. Ten niedźwiedź zaklamany udaje, że szkoda mu ludzi chorych, którzy przechodzą na DO - chyba tylko dlatego, że nie może z nich wyciągnąć pieniędzy - oferując im swoje niedźwiedzie przysługi.. Mad

wloczykij
Go

Email
« Odpowiedz #315 : 2010-11-10, 21:24:46 »

A mnie ŻO naprowadziła na odpowiednie tory, bo w domu w Polsce A zostałem całkiem ogłupiony i nie wiedziałem już jak się odżywiać. Poza tym ogólne ogłupienie doprowadziło do wielu zdrowotnych problemów w rodzinie. Lecz co do chorób to ciężko powiedzieć, potwierdzam że organizm inaczej reaguje na sytuacje stresowe, chociaż moja nerwica jest dosyć głęboka i jeszcze mam nerwy na wierzchu. Być może to już nienaprawialne w moim wieku, ale i tak widzę poprawę.
zeto555
Go

Email
« Odpowiedz #316 : 2010-11-10, 22:28:08 »

Calkowicie naprawialne. Ja teraz , po latach stosowania DO , jestem spokojny jak owieczka- w porownaniu do tego co bylo kiedys. Kiedys dyskutujac np z Toba na tematy polityczne pogryzlbym komputer, a teraz kilka zdan i siedze spokojnie Smile
wloczykij
Go

Email
« Odpowiedz #317 : 2010-11-11, 12:16:59 »

Calkowicie naprawialne. Ja teraz , po latach stosowania DO , jestem spokojny jak owieczka- w porownaniu do tego co bylo kiedys. Kiedys dyskutujac np z Toba na tematy polityczne pogryzlbym komputer, a teraz kilka zdan i siedze spokojnie Smile

Spokojnie to ja też siedzę. No ok powiedzmy że nerwica to określenie bardzo szerokie i głębokie. Bo gdzieś tam głębiej jest SM.
renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72235

« Odpowiedz #318 : 2010-11-11, 21:12:50 »

Przypadkowo znalazłam posty na Forum, świadczące o tym, jak to "grizzly" próbował naciągać na kasę śp. Jurka. Nie zdziwiłabym się w ogóle, gdybym dowiedziała się, że "grizzly" pracuje, jako pomocnik, w prosektorium i w pierwszej kolejności sprawdza nieboszczykom kieszenie..

http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=2571.0

Iga
Go

Email
« Odpowiedz #319 : 2010-11-11, 21:32:09 »

Reniu,ja rozumiem,że Cię ponosi,jak człowiek sobie to wszystko uświadomi,ale cieszmy się,że nie otaczamy się takimi ludźmi w świecie realnym. Very Happy
Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 ... 50 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.041 sekund z 20 zapytaniami.