Autor
|
Wtek: Chamskie zachowanie i banowanie na forum DobraDieta. (Przeczytany 423738 razy)
|
renia
|
Pokierowałam się impulsem i napisałam ten post. Ale niepotrzebnie. To nic nie zmieni, tylko psuje nastrój..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ups.Zaczęła się nagonka na biedną _flo ; http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=155338#155338 rozpoczęta przez "mądrego" molarka . Tak _flo dalej zdiagnozują Ci schizofrenię No chyba,że zaczniesz pełzać u nóg paniczka molarka i pana Jarmołowitza i reklamować ich formułkę ,w co nigdy nie uwierzę,bo na taki nikczemny gest stać tylko osoby,które są pozbawione godności.KMWTW. Jestem ciekawa _flo,co też do Cię dotarło,że przejrzałaś na oczy.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Płaska dobrze linkuje! Szkoda jakby przestała siem udzielać...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Płaska dobrze linkuje! Szkoda jakby przestała siem udzielać... Zawsze lubiłam _flo i...lubię ,choć były między nami zgrzyty i _flo się nie zgadzała ze mną,była przeciwko,ale wiem,że nie była to złośliwość,tylko zwykłe nieporozumienie.Zresztą nawet z najbliższymi osobami czasem się nie zgadzamy,prawda? Jeśli o niej myślałam,to zawsze dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No fajna dziołcha, tylko jeszcze młodziutko naiwna... Brakuje jej doświadczenia życiowego.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No fajna dziołcha, tylko jeszcze młodziutko naiwna... Brakuje jej doświadczenia życiowego. No wiesz,to przychodzi z wiekiem,z czasem i po doświadczeniach. _flo miała mi czasem za złe,że generuję nieporozumienia,kłótnie i tak też można odczytać teraz jej post,ale ja ją w zupełności rozumiem.Coś do niej dotarło i mocno wzburzyło nią i reaguje tak,jak widać i dobrze.Nie wszystkich na to stać. Szkoda,że nie ma rakasha,bo by coś tam zawsze dodał,nie czułaby się osamotniona w walce z psycholami.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
rakash dostał bana?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
rakash dostał bana?
Nie.Nie ma go,nie wiem czemu.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
!
« Odpowiedz #328 : 2010-11-24, 18:38:03 » |
|
A to szkoda, bo złachają psychicznie biedulkę!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No szkoda,szkoda.Zawsze jakieś wsparcie jest miłe.Daje poczucie,że nie jest się samym wśród schizoli takich jak ta naćpana koszulą męża. http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=155256#155256Jak może pisać ta nieszczęśliwa kobitka ,że ma mnie dosyć,skoro ja nie pisuję tam od paru miesięcy? Już wiem...pewnie pielęgnuje źle ukierunkowaną nienawiść gaworząc z MiTami. Moja droga biedaczko JaśniePanienko,czy ja jestem winna temu ,że twój mężulek wyjeżdża w góry ,wspinając się,narażając swe zdrowie i życie dla własnego widzimisię,mając ciebie i twoje dzieci głęboko w tyłku? Może lepiej przestań samą siebie oszukiwać wypisując dyrdymały na forum,a zacznij przyglądać się swojemu mężusiowi,a najlepiej sobie.Może mąż woli delikatniejsze i subtelniejsze kobiety?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
Odp: !
« Odpowiedz #330 : 2010-11-24, 18:58:04 » |
|
A to szkoda, bo złachają psychicznie biedulkę! My jesteśmy z nią. Widzisz jaka cichość owiec panuje w tej kwestii.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A! Najważniejsze.Wituś,czyli pan Jarmulkowitz zaczął czyścić forum z "plebsu" Wszystkie gwiazdy wskazują na niebie,że ostanie się jeno niedźwiedź przyodziany w złotą jarmułkę,łon to bowiem jest najwierniejszym sługą. Zapomniałabym ...skarbek też się ostanie,jako "pierwszosortowy nieczujący smrodu",no i jego miłośnica.
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Czyli będzie przerost ciała urzędniczego, "moderatorów" nad resztą użytkowników. A to źle wróży dla Forum,bo jeśli moderatorów jest więcej niż użytkowników,to forum upada. Zresztą Pan Wicio jest,jak widać bardzo sfrustrowany,pewnie kryzys. No wiecie,trzeba opłacić znajomych znajomych zajączka.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Nie no wy to macie problemy jak zwykłe "prostaki" co kogo normalnego obchodzą dyskusje na innym forum no chyba że was tam zbanowano ;P iiiiii czujecie się jak "plebswitusiowy"
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
No jak koleżankę napadają,to co? Bez reakcji to zostawić? PS.Sławuś ja tez cię kocham. Mam nadzieję,że nie pielęgnujesz wciąż nienawiści, tak jak MiTy. PS._flo,może spróbuj u nas.No chyba,że zrobisz sobie przerwę.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Tomuś od MiTów niezłą taktykę przyjął.W jeden półdupek kopie pana Jarmułkowitza,a w drugi go dokładnie liże.No,co by łon zrobił bez forume? Pewnie by założył własny interes,który zakłada od kilku lat i założyć nie może za pieniądze rogacza jankesa.Cóż za niezdara z naszego MiTka.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Marishka w akcji. Czyli jak "kobieta" pozbawiana jest "macierzyństwa" ; http://www.youtube.com/watch?v=K6GiKwiQXH8Ciąg dalszy bólu pozbawienia moderatorstwa ,czyli pozbawienia "opieki nad własnym dzieckiem ".Czujecie jaki to musi być ból,prawda? Cholera i to już tyle lat trwa... Albo wojna rozwiąże ten problem,albo jakaś kobietka,która chce mieć dziecko. Niestety,tak to w życiu bywa.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
No jak koleżankę napadaj±,to co? Bez reakcji to zostawić? ależ może koleżanka chce byc napadana ?? a ty jej w tym przeszkadzasz ?? PS.Sławu¶ ja tez cię kocham. Mam nadzieję,że nie pielęgnujesz wci±ż nienawi¶ci, tak jak MiTy. no wiesz ja tam żeby kogos pokochac to musze go najpierw poznać a u ciebie same nieprzyjemne "doświadczenia"
|
|
|
|
|
|
|
|
|