MariuszM
Go
|
Nie rozumiem jak można posuwać się do takiej niegodziwości, choć to co napisał Panu Prezesowi Janemu, definitywnie zdyskwalifikowało go u osób, które znają treść tego maila!
Upublicznić treść maila,podwiesić i sądownie uciszać nie będzie trzeba. Nawet Killera nie trzeba będzie zatrudniać,choć Killer słowny (mailowy), "straszakowy (pozwowy)" by się przydał na kmiotków wszelkiej maści
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
JW cały czas pisze w sposób niegodziwy i zakłamany o Diecie Optymalnej i dr Kwaśniewskim. Albo jest takim niegodziwcem, albo jest na usługach kogoś...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Albo zawiść go zżera...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
JW cały czas pisze w sposób niegodziwy i zakłamany o Diecie Optymalnej i dr Kwaśniewskim. Albo jest takim niegodziwcem, albo jest na usługach kogoś... Admin pisał,że idzie pod rękę z IŻiŻ. Inaczej jego Dan wita z reguła spierz sobie sam ,dawno by splajtowało .Strona ledwie zipie ...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żona mi radziła, abym nie ruszał tego... Tematu. No, ale jej nie posłuchałem.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Laughing Ale jaką reklamę robi "Kwaśniewskim". Confused Laughing Jakiś pozytyw z tego jest
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Macie swoje "brygady antyterrorystyczne"?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Laughing Ale jaką reklamę robi "Kwaśniewskim". Confused Laughing Jakiś pozytyw z tego jest Jasne, bo najgorsza jest cisza...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Oni też. Żona mi radziła, abym nie ruszał tego... Tematu. No, ale jej nie posłuchałem. Z tego co mi wiadomo, bo zapamiętałem, to Żonę kochać należy. Nie mam pojęcia jaki to ma związek z "posłuchem", ale być może lekarze coś już wiedzą na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jarmołowicz doszły mnie właśnie słuchy, że nie bywałeś - cyt.: "Na swoim forum, Za swoje pieniądze, O czym obaj wiemy, A pomimo to Pan (to do Prezesa Janego) > sugerowałeś, że za jakieś cudzy szmal" - bo jakiś proces ktoś ci wytoczył? Możesz to wyjaśnić, ponieważ nic nie wiem na ten temat? Kto chciał cię skrzywdzić biedaku?
|
|
|
|
|
|
|
|