MariuszM
Go
|
uua (za)bolało...??? DMX- Get It On The Floor (Feat. Swizz Beatz)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie zabolało, ale Jarmołowicz zaczyna przesadzać, więc trochę wyjaśnień się przyda, nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nic śmiesznego, bo Jarmołowicz jest zwykłym hucpiarzem, z którym przyzwoita osoba nie powinna się wdawać w dyskusję, bo się ubabrze.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja powiem szczerze nic z tego nie rozumiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Czego nie rozumiesz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tego cytatu z poperzdniej strony, byc moze dlatego, ze nie lapie calosci kontekstu. I w ogole sytuacji, z tego co sie orientuje przeciwna strona oskarza o to samo, o co jest oskarzona...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
To fragment dla Jarmołowicza, aby pomyślał nim zacznie bluzgać w odpowiedzi. Jak mnie wkurzy, to opublikuję całość maila do Pana Prezesa Janego, aby każdy mógł sobie wyrobić zdanie na temat tego jegomościa.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Tego cytatu z poperzdniej strony, byc moze dlatego, ze nie lapie calosci kontekstu. I w ogole sytuacji, z tego co sie orientuje przeciwna strona oskarza o to samo, o co jest oskarzona... Tu wszystko grubymi nićmi wydaje się być szyte
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tu wszystko grubymi nićmi wydaje się być szyte Tu, czy na DD?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ogółem ,otoczka,ring wolny wszystko bez trzymanki Lubie nudę....z jednodniowym przebudzeniem, najchętniej za pośrednictwem adrenaliny w postaci płci przeciwnej he he
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To fragment dla Jarmołowicza, aby pomyślał nim zacznie bluzgać w odpowiedzi. Jak mnie wkurzy, to opublikuję całość maila do Pana Prezesa Janego, aby każdy mógł sobie wyrobić zdanie na temat tego jegomościa. Przdyaloby sie w koncu, bo mnostwo osob oglupionych a na DD swego czasu prywatne skrzynki az pekaly od teorii i domyslow naglego znikniecia JW. Rozjaniloby troche to w glowach ludziom siedzacym na DD w kwestii intencji szefa forum. Bo szczerze mowiac to co bym o nim nie myslal glownie wczesniej to wydawal sie spokojnym, rzeczowym i zrownowazonym gosciem. Ten "nowy" JW po powrocie to po prostu jest tak nienaturalny, ze az oczy bola od patrzenia. Dwoch typow bluzga ile popadnie a ten wciska niby filozoficznie jakies uwagi na temat zywienia i nic a nic mu to nie przeszkadza. Tak jakby ktos polozyl sie na lace kontempowac wspanialosc przyrody a jednoczesnie obok niego stoja 2 krowy, ktore wala kupe i jemu nic a nic to nie przeszkadza w kontemplacji wspanialosci tej laki i jej zapachow, choc smrod ze az strach wali niemal spod pach. Tylko kretyn by tego nie zauwazyl, no chyba, ze nie chce sie tego zauwazyc ale to wtedy tchnie strasznym prostactwem i szczerze mowiac to nigdy bym go o to nie podejrzewal, no ale ja go nie znam, zdanie sobie wyrobilem wylacznie na podstawie internetowych posuniec, a te ostatnio chlubne nie sa.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
To fragment dla Jarmołowicza, aby pomyślał nim zacznie bluzgać w odpowiedzi. Jak mnie wkurzy, to opublikuję całość maila do Pana Prezesa Janego, aby każdy mógł sobie wyrobić zdanie na temat tego jegomościa. Przdyaloby sie w koncu, bo mnostwo osob oglupionych a na DD swego czasu prywatne skrzynki az pekaly od teorii i domyslow naglego znikniecia JW. To ma okazję teraz to wyjaśnić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Szkoda, że mnie nikt nie powiadomił o tych zakulisowych knowaniach Jarmołowicza wcześniej...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Szkoda, że mnie nikt nie powiadomił o tych zakulisowych knowaniach Jarmołowicza wcześniej...
Ja nie wiedziałem, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie mam pretensji do nikogo...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja nie wiedziałem, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kangur Ty Brutusie, przesiąknięty ideologią Pająka do cna, dlaczego rozpowiadałeś kłamstwa, jakoby Jarmołowicz miał sprawę sądową i przez to nie był obecny na własnym forum? Jarmołowicz opublikuj to "orzeczenie" sądu jeśli jakiekolwiek masz. Nie masz? A szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jarmołowicz masz na to jakieś dokumenty - publikuj w necie, chętnie je przeczytam. Masz świetną okazję, aby się choć trochę uwiarygodnić.
|
|
|
|
|
|
|
|