administ
Go
|
Tak to może pisać tylko jakiś siekierkowy, bananowy dyktator...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zamykam temat. Od dzisiaj wszelkie wpisy w temacie beda kasowane a osoby wykazujace sie niesubordynacja beda banowane Zainteresowane osoby prosze o korespondowanie na PM. Nie zauważyłam tego postu... Też zamykam temat. Niech piszą sobie i czytają siebie sami...dopóki i im nie zbrzydnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Stawiam na to, że dotrzyma słowa...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zyon nie wytrzyma... Zobaczymy Ja jestem akurat za tym zeby sobie dac siana, jezeli strzelimy kompletna olewke to nawet najwiejszy duren sie zmeczy jezeli to bedzie wolanie na puszczy. Jakiekolwiek reakcje sa paliwem dla tych trudni. A Molka jak chce sobie pogdac to niech sie tutaj zarejestruje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Stawiam na to, że dotrzyma słowa... Ten temat mamy juz solidnie przerobiony
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ja nie obiecuję A spróbować można.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zyon nie wytrzyma... Na ten czas postaram sie nie mieszac bialek i moze moja alergia na glupote minie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Na coolturzystę ,wegetarianina nie ma mocnych
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Zyon nie wytrzyma... Na ten czas postaram sie nie mieszac bialek i moze moja alergia na glupote minie [/quote To powolny proces. A taka alergia chyba nie jest uleczalna. Ale to dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na coolturzystę ,wegetarianina nie ma mocnych Wegetarianie to zazwyczaj tytani intelektu, co mozna potwierdzic na przykladzie naszego uroczego ex-kolezki od plucia do michy i szamania jablek
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Skąd te dwa błazny od Witka - Rec & cooleś czerpią wiadomości na temat Diety Optymalnej? Różne bredzenie na temat DO czytałem, ale takich idiotyzmów jeszcze nigdy! Ale jaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale przecież są jakieś granice kretyństwa! Co za tłuki niedouczone pieprzą od rzeczy łącznie z Jarmołowiczem, co bredzi o witaminach jak przedszkolak!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Brak kwasu foliowego" i "grupy witamin B" - komedia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po Recu widać, że niezrozumiałe gotowce, sprzeczne ze sobą, przepisuje. Cooleś ciągle kopie w archiwum, złością sapie przy tym i w kółko to samo powtarza i te same linki rzuca....czasem małą przerwę zrobi na polowanko na kangura... a JW misję ma (albo płatną albo zawiścią dyktowaną)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dajcie spokój Po co tą samobójczą armię komentować?
|
|
|
|
|
|
|
|