Autor
|
Wtek: Chamskie zachowanie i banowanie na forum DobraDieta. (Przeczytany 423781 razy)
|
Zyon
|
Tak, Adasko to wyjatkowy rodzaj trolla, bo taki z misja. Wiec moze nie pojdzie do wiezienia za trolowanie KŁAMIE, ze przestal korzystac z nicka, bo Potrzeba walki wręcz z trollami szambiącymi, spowodowała potrzebę oszczędzenia nicku z jakąś tam pozytywną historią. i jednoczesnie sam sie demaskuje, linkujac do swojego ostatniego posta, z ktorego wynika, ze 40 letni facet po prostu obrazil sie za usuniecie 2 postow "nieregulaminowo" Chciałbym podziękować za uwagę, dwa z 5 postów do kosza nieregulaminowo, więc tracę zainteresowanie losem tego forum, Klamstwo ma krotkie nogi, mam nadzieje, ze na Bioslone sie nie nabiora na te jego socjologiczno-manipulatorskie sztuczki, bo w takim razie, co kierowalo nim kiedy zakladal kolejne konta? Tez "potrzeba oszczedzenia nicku"? Przypomne : Przedstawiamy profil :: Adam319 Dołączył: Nie Sie 16, 2009 13:16 Ostatni post Pią Cze 22, 2012 22:06 Przedstawiamy profil :: Użytkownik Dołączył: Wto Lip 31, 2012 15:48 Ostatni post Nie Lis 18, 2012 13:24 Przedstawiamy profil :: _____ Dołączył: Pią Gru 07, 2012 17:01 Ostatni post Śro Sty 02, 2013 21:54 Przedstawiamy profil :: asi_ Dołączył: Pon Lis 19, 2012 19:00 Ostatni post Czw Gru 06, 2012 19:32 Przedstawiamy profil :: vvv Dołączył: Pią Sty 04, 2013 10:41 Mamy do czynienia z opłaconym atakiem mającym za zadanie zablokowanie forum, a bazującym na braku administratora, który mógłby kilkoma kliknięciami unicestwić trolla wraz z całym jego dorobkiem. Kolego, a mi się wydaje, że za tym atakiem na forum stoisz Ty i ten cały Kangur, ja obserwuję ciebie i z tego co widzę jest to twoje kolejne konto, a skoro masz informacje że jest to opłacony atak, to wniosek jest następujący, żeście z tym Kangurem założyli konto Kangur-ocean i razem walicie z tego konta, a że ludzie i moderatorzy na tym forum są inteligentni (jak widać nie wszyscy) skapnęli się że to dzieło Kangura, to Ty będąc z nim w zmowie próbujesz go wyratować na ShoutBox, zapewniając że to nie on, a robisz to kolego dlatego, żeby i on ciebie nie pogrążył. Kolego jakaś dziwna Twoja troska o to forum, sam zakładasz konta jak grzyby po deszczu i wpajając ludziom fałszywą troskę o forum odwracasz od siebie uwagę.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
To są dobre wiadomości. Już 10 lat temu uchwalono w Wielkiej Brytanii ustawę o ściganiu złośliwych przekazów internetowych. Są one jednak traktowane jako wykroczenie, a najwyższa sankcja wynosi 6 miesięcy więzienia. Minister Grayling chciałby zakwalifikować działalność trolli jako przestępstwo kryminalne zagrożone maksymalną karą do dwóch lat więzienia. Bogactwem tego kraju są pomysłodawcy takich zapisów. Dwa lata na koszt tyrających tam imigrantów. Gdyby Anglia była bogatsza w nich z pewnością kary mogłyby być nieco dłuższe, dycha na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widziales Gavro jak Adasko upieksza przeszlosc? Podobno sie wynieslismy, bo napotkalismy "edukowany opór" z jego strony. Co prawda nie wiadomo z ktorego konta byl ten opor, czy z tego z ktorego nas "ignorowal" czy z tego, z ktorego pisal raporty na temat ilosci postow pisanych przez nas i czy ten "edukowany opor" polegal na spamowaniu kazdej naszej rozmowy?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Widziales Gavro jak Adasko upieksza przeszlosc? Podobno sie wynieslismy, bo napotkalismy "edukowany opór" z jego strony. Co prawda nie wiadomo z ktorego konta byl ten opor, czy z tego z ktorego nas "ignorowal" czy z tego, z ktorego pisal raporty na temat ilosci postow pisanych przez nas i czy ten "edukowany opor" polegal na spamowaniu kazdej naszej rozmowy? Tak, mam niezłą pamięć Znajdziesz gdzieś te jego edukowane obrazki na całe strony złożone z "cytuj"? Albo wielokrotne powtarzanie jednego posta ze skargą do admiralicji? Albo bzdurne rymowanki na poziomie sześciolatka? Głupi buc
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moge poszukac, choc spora czesc wykasowala Molka, pamietam jak Adas ( do spolki z Sinsemilla) spamowali moj temat o przemysleniach wstawiajac gigantyczne obrazki zlozone z roznych emotek. To pewnie byl ten "edukowany opor". Tak na szybkiego to o prosze, "edukowany opor" w calej swojej kolorowosci [size=12]Myślę, że administracyjne ograniczenie liczby postów do siedmiu na 24 godziny na użytkownika[/size] byłoby dosyć prostym sposobem spowodowania by forum wyglądało bardziej naturalnie, co mogłoby skłonić więcej osób do włączenia się do dyskusji.
Statystyka ostatnie 7 dni (7 razy 24 godziny do teraz) wygląda tak:
[size=20]834 posty wszyscy razem [/size]
[size=20]427 postów Zyon+Gavroche 225 postów Zyon 202 posty Gavroche [/size]
[size=16]66 postów Użytkownik 62 posty Mariusz [/size]
21 postów Piotrx 13 postów Waldek B 13 postów Hannibal 12 postów Gravs . . .
A to tez duzo mowi o to tm co inni mysleli, np zbiggy do asi_ (czyli adaskowego klona) od razu na myśl przychodzi księga Hioba sequel wygląda tak - Hiob był sprawiedliwy i pisał mądre posty ale Mod je kasował. Ludzie mówili Hiobie coś chyba trolujesz, ukorz się przed Modem, ale Hiob był przekonany o swojej sprawiedliwości i chociaż jego posty lądowały w koszu, on nie przestawał pisać to tylko takie luźne skojarzenie, ogoniasty ponieważ Adam zapomniał hasła na forum to już nie może się bronić, i bardzo nieelegancko postępujesz podejrzewając go o to że bawi się w kolonowanie i trolikuje pod innym herbem każdego bym o to podejrzewał (prędzej siebie) niż Adama, który naprawił kaloryfer Dariowi I o naszej dzialalnosci jak to widzieli inni, niestety inaczej niz Adasko problem jest taki, że ja od 4 lat, inni trochę dłużej inni krócej, - przerobiliśmy wszystko do spodu na temat diet. czasem teraz pojawią się jakieś badania, książka czy film i można założyć nowy wątek, ale poziom znudzenia jest już taki że ludzie dopisują głównie co dzisiaj zjedli i "zrobili dla ruchu" - Zyon i Gavroche jeszcze tu trzymają zapalone światło, a Ty ich chcesz besztać http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=217234&highlight=#217234
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Przecież ten czub chciał tutaj wbić zaraz za nami, tylko go Admin przystopował Chyba nikt nie ma wątpliwości, że teraz jest im świetnie na tamtym Forum, razem z Ryszardą, Darią, mundrym JW i resztą bojących się jedzenia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No fakt, przeciez prosil o rejestracje tutaj, zaraz po twojej, widac niezmiernie go zdziwilo, bo myslal, ze admin nas pewnie nienawidzi i nie zarejestruje Teraz Adam wyjatkowo nawet jak na niego klamie, zmysla i koloryzuje. A fakty sa takie, ze ja czy ty nigdy nie mielismy zadnego alternatywnego konta-klona. Niestety nie da sie tego powiedziec o nim. Poza tym ja ciagle mam konto, tylko nie chce mi sie juz pisac a twoje usunieto dopiero po twojej kolejnej prosbie. Rozumiem w zupelnosci jego potrzebe wybielenia sie, bo go coraz wiecej osob ( i slusznie) bierze za jakiegos maniaka z paranoja, ktory wszystkich dookola posadza o to co sam robi, a sam skupia sie glownie na zatruwaniu zycia na forum innym szczujac, piszac raporty i roznego rodzaju donosy (widzialem) za co go zreszta kiedys grizzly nazywal ubekiem czy jakos tak.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A niech mu tam Bozia w złocie koloidalnym wynagrodzi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Taaa, po co mu zloto koloidalne. No chyba, ze jak zwykle sciemnia z tym zdrowiem Ale ja mu zycze jak nalepiej, niech ma dobrze, aby nie robil tego kosztem innych.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
no 21 razy to niezly wynik. A to wszystko dlatego, ze Adasko epatuje swoja wiedza na biezaco ja czerpiac z googla i pierwrszych napotkanych linkow. Potem doczytuje kolejne i rewiduje "swoje" zdanie w koncu. Na koniec dochodza oczywiste ozdobniki i ornamenty majace podkreslic forme i w 21 mozna sie zamknac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Mam podobne wrażenie W dobrym towarzystwie jest zatem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
no 21 razy to niezly wynik. Oczko...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Co poniektorzy maja kompleks,ktory nazywa sie Tomasz K lub MariuszM To wszystko przez (za)mala ilosc bialka na LC,15%
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co poniektorzy maja kompleks,ktory nazywa sie Tomasz K lub MariuszM To wszystko przez (za)mala ilosc bialka na LC,15% Owszem, ale większość ma kompleks "i'm the best" Jedno nie wyklucza drugiego i zagłodzenia białkowego
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Faktycznie wita D u gryzoni jest trująca, ale podawana z antykoagulantami, bo dochodzi między nimi do synergii opłakanej w skutkach. Poziom wapnia i fosforu tak wzrasta we krwi, że gryzonie padają na śmierć. Oczywiście przeciętny gryzoń w naturze raczej węgorza nie zakąsza pijawkami... Szefu mój, a kogo natura dziś obchodzi, gdy gospodarka ma szkorbut. * butbut
|
|
|
|
|
|
|
|
|