|
renia
|
Dobre i to... "Panowie, proszę skończyć te głupawe wycieczki osobiste pod adresem znanych z imienia i nazwiska osób, szczególnie rodziny Kwaśniewskich, ale nie tylko. Każdej osobie należy się szacunek i nie powinno to mieć związku z oczywistymi różnicami poglądów. Jeżeli nie, znowu będę musiał banować. JW" http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=23184&postdays=0&postorder=asc&start=210Chociaż JW za własne wycieczki osobiste pod adresem Doktora (i nie tylko, np. jeszcze byłego prezesa Adama Jany) i za tolerowanie podobnego zachowania na swoim forum, powinien chociażby przeprosić...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Hehe widze ciekawe rzeczy, najlepszy jest i tak Adasko, ktory wszystkim wciska ten sam jadlospis DDP niezaleznie od tego co ich boli I wkleja takie absurdalne dania jak bazant
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Też się na mnie pewna bogata pani obraziła, jak swego czasu nie ukazał się jej "dostatni" przepis na sarninę... Do tej pory nie wiem dlaczego na mnie, a nie na Borycką-Wypukoł ...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No Adasko przez drut tez aplikuje sarnine Od razu przez drut widzi silna alergie na ogorki Oczywiscie zaleca sok z Tesco jako remedium na zdrowotnosc.... Slowo daje, niektorzy juz sa na orbitach innej galaktyki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
To teraz już chyba po bażancie czas na bretarianizm...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No Adasko przez drut tez aplikuje sarnine Od razu przez drut widzi silna alergie na ogorki Oczywiscie zaleca sok z Tesco jako remedium na zdrowotnosc.... Slowo daje, niektorzy juz sa na orbitach innej galaktyki Sarninę i bażanta, to tamten kolo sobie wymyślił. Adaś mu tylko naprostował/namieszał jego way
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ach no tak faktycznie, maja swoj jezyk, jak programista to pewnie tez tabelkowicz i excelowicz Troche mi ich szkoda. ale fakt, ze ksiazka Bednarczykowej zaszczepia te paranoje notowania wszystkiego, co parenascie stron powtarza jak mantre "notuj, zapisuj" Biedni ludzie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Co w dziób, to do notesu...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fanatycy tak maja, ale niestety albo na szczescie z fanatyzmu da sie wyleczyc Faktycznie komedia, cudowne leki z bozej apteki racz nam dac panie na sniadanie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ja to się cieszę, że tacy istnieją, bo dlaczego nie? Z kogoś kitelowcy muszą żyć przecież.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ktos musi wspierac farmacje, a jak to sa jej przeciwnicy tym jest ciekawiej i weselej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Trzeba dbać o cenę nabiału i wieprzowiny, bo po co przepłacać?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Taki Corky albo Maciek z Klanu Ale co mu sie uroilo po paru latach, ze nagle cos wyciaga jakies dziwne cytaty i cos tam bredzi jakby to sie dzialo w czasie terazniejszym? To dowod: jablka szkodza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|