|
administ
Go
|
Ale Jaśnie Wielmożnemu sczezło to jego forum! Tak to jest, jak "opty"-tematów brakuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dawno nie zagladalem, dzieje sie tam cos? Jak nie ma Grzeska to nuda wieje na kilometr. Widze, ze seanor cos ciagle plepla, ze sie ciezarami zajmujecie zamiast o BTW rozprawiac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
seanor cos ciagle plepla, To z miłości do Doktora...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na pewno Tylko nie wiem dlaczego to podszyte taka falszywa nutka zlosliwosci i zawisci z powodu tego, ze doktor nie realizuje tego co mu inni zaplanowali
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A bo to najlepsza zachęta do zastosowania Diety Optymalnej. Zawsze im gorzej piszą tym większe zainteresowanie jest... I on o tym wie. Tu bodaj jako "brajan30" występował swego czasu, ale nie mam pewności.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czynnikiem jest nieustanny szum generowany przez Internet.
Tymczasem fale radiowe (by użyć tego anachronicznego określenia) są pełne opinii ludzi niedoinformowanych, stronniczymi komentarzami, i nietrafnymi analizami. W mediach informacyjnych toczy się nieustanna walka o oddzielenie szumu od sygnału nie mówiąc o tym co uchodzi za informację w Internecie.
Ludzi trapią błędy poznawcze i zawodne mózgi, dlatego łatwo ich ogłupić i zmanipulować.
Ignorancja jest stara jak ludzkość. Jest wielu ludzi, którzy po prostu nie chcą znać prawdy. Żyjemy w subiektywnej rzeczywistości własnej konstrukcji luźno połączonej z realnym światem. W pewnym momencie to delikatne połączenie pęka. Wówczas człowiek funkcjonuje już tylko w całkowicie sfabrykowanej rzeczywistości. http://www4.rp.pl/Gospodarka/311179933-USA-dlaczego-tak-wielu-nienawidzi-ozywienia-w-gospodarce.htmlz innej dziedziny, ale pasuje to wszystkiego.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale tego to specjalistów uczą...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Hop hop, kangurku z dobrych dzieci poznaj moje dobre serce - http://dr-kwasniewski.pl/media/2/bib-1/krystyna.txt_3/news_444.doc - to lineczek do wąteczku "poznaj moje chamskie serce", czytaj biedaku, choć pewnie nic nie zrozumiesz, jak Jarmołowicz z roli proporcji GSO w poprawnym odżywianiu... I pamiętaj, że "formuła 4es", którą zastosowałeś, jak sama nazwa wskazuje - spróbuj spieprzyć sobie sam(a) - jest groźna dla zdrowia! Ale Słowo Doktora jest jeszcze groźniejsze, gdy się go nie rozumi...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
He, he, właśnie to czytałem na DD.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
U, dawno tego nie słuchałem, ale chyba zbyt mocno skompresowane. Brzmi jak z Kosmosu, ale nie dla wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Biduś, ale co począć, jak synapsy szwankują... No dobra, ale co Ci mówi Twój nos, wyrobiony w przezdrutowym węszeniu prawidłowej diagnozy?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W obliczu tego tekstu powyżej, kto wie..?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kangur to przede wszystkim ewidentna ofiara "formuły 4es" Jak nic...
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Możliwe, że przy obliczeniach nie uwzględniono ... procentowo ... obecności mózgu, jako organu nieaktywnego- coś takiego ... w końskim wymiarze. W takich okolicznościach ja też ważyłem góra kilogram, po roku. A gdzie Radzio? Fajnie pisal.
|
|
|
|
|
|
|
|