administ
Go
|
Od początku XXI w. średnio raz na kwartał "uśmiercają Doktora"... Nawet nie przypuszczałem, że za tyle dobra, tyle zła może Doktor otrzymać. Dziw, że nadal wszystkim dobrze życzę, choć kompletnie utraciłem chęć dzielenia się wiedzą, bo same kłopoty z tego. A przykład z ostatnich lat Panów: Zięby, Czerniaka, Jaśkowskiego i wielu innych tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że słusznie czynię.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Proza życia. W każdej dziedzinie. OLAĆ!!! Nieładnie z tym "olać", ale "ni mo wyjścia".
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobrze, że są jeszcze pasjonaci, co jednak potrafią znosić te wszystkie kalumnie i nie tylko.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Geniusze nie mają lekko na tym łez padole. Nieustanna walka w pokonywaniu oporu niewiedzy trwa mać dalej. Wydaje mi się (ale chciałbym się mylić), że będzie tak dalej w myśl zasady: lepsze jest wrogiem dobrego.Ale ta grupy forumowych optymalnych mają być na froncie tej walki, aby zwyciężyła prawda o ŻO i wynikające z niej konsekwencje długofalowe dla świata.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A jakie to konsekwencje?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Proza życia. W każdej dziedzinie. OLAĆ!!! Nieładnie z tym "olać", ale "ni mo wyjścia". Kogo nie boli, temu powoli. Nawet mnie nieraz przez tych chłopów szlak trafia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Proza życia. W każdej dziedzinie. OLAĆ!!! Nieładnie z tym "olać", ale "ni mo wyjścia". Kogo nie boli, temu powoli. Nawet mnie nieraz przez tych chłopów szlak trafia. Oj boli, boli, serce, w rozterce,...dopóki pis przy żłobie.!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oj boli, boli, serce, w rozterce,...dopóki pis przy żłobie.! Ale PiS da, a nie jak tamci, co tylko kradli...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kradli i sie nie dzielili, a ci kradna i sie dziela. Narod docenia tych co sie dziela ukradzionym, a ze narod nie widzi, ze to jemu ukradl...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
wiadomo, niemcy chcą nas wytruć
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A jakie to konsekwencje? Taka kara dla chytrych.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic śmiesznego, bo chytrzy dwa razy ponoć tracą.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Smutne to też nie jest... Prawie to jest sprawiedliwe...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dlatego impotenci i pederaści powinni dostawać odnawialne dziewice do kwadratu.
|
|
|
|
|
|
|
|