admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Za czasów, gdy ludzie szczotek i pasty do zębów nie znali w istocie zalecano jabłko przed snem na poprawę higieny jamy ustnej. Zabobon jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za czasów, gdy ludzie szczotek i pasty do zębów nie znali w istocie zalecano jabłko przed snem na poprawę higieny jamy ustnej. Zabobon jakby co. Wiadomo, że kwasy owocowe jeszcze niszczą szkliwo...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W medycynie chińskiej ponoć "jabłko jest chłodzące" - samo zdrowie jak komu gorąco.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Za PRL-u to starczyło przymusowo w szkole zęby fluorować - o ile mnie pamięć nie myli!
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ta pomarańczowa dopra była.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A te zachodnie to już niezjadliwe jakieś robili, albo wyrosłem czy cuś...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A dobrze wiedzą, że Dieta Optymalna leczy cukrzycę... Dostali sporo informacji w tej sprawie i nie sprawdzają faktów...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A może jest nieuleczalna w tym kontekście, że wiąże się z diametralną zmianą diety, a szczególnie z rezygnacji spożywania cukru?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Każda choroba, gdy się nie zlikwiduje jej przyczyny (tylko się ją kontynuuje) rozwija się, a nie znika...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dla mnie to też kiedyś było niezrozumiałe dlaczego ludzie nie chcą skorzystać z ŻO? Nie chcą, bo nie mogą, tak jak narkoman, alkoholik i inni uzależnieni od używek - tak to widzę po latach obserwacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|