Autor
|
Wtek: Cukrzyca. Zróbcie coś! (Przeczytany 244885 razy)
|
|
RafałS
|
Można i strachać, ale generalnie nawet teoria w kwestii zjawiska jest systemowo zablokowana, gdyby ktoś miał szansę zrozumieć zasadę żywieniowych biegunów. Tak więc systemowo skopane.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Najważniejsze, że dieta śródziemnomorska jest najlepsza na świecie, bo tak twierdzą "naukowcy"!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Skąd im to wyszło? Fakt że Sardynia ma największą ilość 100 latków, ale to Japonia przoduje w długości życia mieszkańców, a jeszcze lepiej Okinawa. No chyba że się pozmieniało, bo przyznaje że z pamięci bez sprawdzania piszę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
To nie na moją głowę!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Walczy i walczy, weteran walk z cukrzyca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Idealny pacjent dla farmy, bo żyje i żyje, i tabletki ćpa, i tak do końca życia!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reklama "nieuleczalnej" cukrzycy i "zdrowych" warzyw i owoców... Ciekawe kto sponsoruje takie artykuły...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Reklama "nieuleczalnej" cukrzycy i "zdrowych" warzyw i owoców... Ciekawe kto sponsoruje takie artykuły... Jak to kto?! Czarna skała (Blackrock) - ostaniec na morskiej pustyni ze swoim liniowcem (Vanguard) regularnie frachtującym wyrabunek ze świata.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo co dalej z tym cukrzykiem, czy kontakt po wyleczeniu się urwał?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Optymiści, wróżą słodką przyszłość... (Dla farmacji )
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wiadomo co dalej z tym cukrzykiem, czy kontakt po wyleczeniu się urwał?
No przecież, że zmarł w młodym wieku jeszcze w tamtym stuleciu, bo mu "kwaśniewski zaszkodził" ... Z pozdrowieniami dla wszystkich "przyjaciół", co to "nic nie leczy, bo to placebo"... Pierwszym pacjentem wyleczonym z miażdżycy był zaś p. Konopka (nie pamiętam imienia) Miał być we Lwowie na 70-leciu Doktora, ale na kilka tygodni wcześniej pękł mu niezdiagnozowany tętniak aorty... Chyba gdzieś Tata o nim wspominał - ale szukać nie będę. Pamiętam jeszcze z tych "wczesnych" Władysława Barana, ale na co chorował i kiedy zmarł nie wiem. A pamiętam dobrze, bo to był Obrońca Westerplatte - wszyscy o tym wiedzieli i z wielkim szacunkiem tego pana traktowali. Jeszcze Wanda Wermińska - zaprzyjaźniona - od niej mam klika dedykacji z autografami w jej książkach i super dedykację w książce "O psie, który jeździł koleją" - gdzieś to jest w Ciechocinku w bibliotece... Dzięki WW do Taty zgłosili się Jerzy Waldorff, Jarosław Iwaszkiewicz, Stefan Rachoń i jeszcze parę znanych osób kultuy... Musiałbym zerknąć w ciechocińskie archiwum, aby podać pełną listę osób z lat 1969-1970. Może przy okazji odświeże sobie pamięć.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Tak zapytałem, bo interesujące jest ilu z nich wraca do nałogu. A z tego co piszesz o ówczesnych politykach i celebrytach, którzy się zwrócili o pomoc do Doktora, to wcale mnie to nie dziwi, przy jego wynikach.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, mnie to nigdy specjalnie nie interesowało, kto i dlaczego trafił do Doktora, ale jest np. sterta lisów od Giedroyca, czy Sokolnickiego, tylko musiałbym tego poszukać, ale kogo to tam dziś interesuje... Osobiście zaś poznałem wiele osób z pierwszych stron gazet, ale towarzystwo się wykruszyło, bo lata lecą...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
U nas spotkaniach opty mielismy duzo zainteresowanych "DO", bo lekarz ortopeda w Ostrowie leczył chetnych ksiazkami Doktora, kupujac je za swoje... Takze ruch w stowarzyszeniu był duzy... Pamietam jak jeden gostek wszedł, i oznajmił, ze ma skierowanie od doktora Kotwickiego Zaprosilismy, ale uciekł przepraszajac, pewnie zobaczył rozpiske BTW na tablicy, a nie Kaszpirowskiego ... Wtedy było jakies 20 osob zainteresowanych sposobem na zycie... Było widac jak sie zmieniali w krotkim czasie na lepsze, ale nie było widac u nich radosci ze zdrowieja. Nieraz musielismy sie za nich cieszyc. Po dwoch trzech miesiacach, juz nie przychodzili. Cukier wygrał...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszyscy którzy poinformowali mnie, że DO im pomogła wrócili do chleba i słodyczy. Był czas, że mnie to dziwiło, teraz jestem przekonany, że są po prostu uzależnieni i tak jak alkoholik prędzej czy później wrócą do nałogu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Forum wspiera
|