Strony: 1 2 3 [4]
|
 |
|
Autor
|
Wątek: Białkowe bułeczki - rewelacja :) (Przeczytany 2942 razy)
|
|
renia
|
Ja robiłam..  faktycznie pyszne, ale przykleiły mi się do blachy, bo nie miałam specjalnego papieru. Teraz mam i będę musiała spróbować znowu. Z tym papierem do pieczenia piekłam sernik i nie przykleił się. A jak Natalka? Na Diecie Optymalnej..? 
|
Pozdrawiam - Renia 
|
|
|
akazah
Newbie

|
Ja robiłam..  faktycznie pyszne, ale przykleiły mi się do blachy, bo nie miałam specjalnego papieru. Teraz mam i będę musiała spróbować znowu. Z tym papierem do pieczenia piekłam sernik i nie przykleił się. A jak Natalka? Na Diecie Optymalnej..?  mi też na początku przywierały i to strasznie. robię teraz bez paieru na samelj blaszce wysmarowanej smalcem i daje tylko jedną blachę do pieca i ogrzewanie od spodu. W ten sposób mi nie przywierają. Wcześniej robiłam więcej i na dwóch blachach i na tej co była wyżej bułeczki mi przywierały. Więc chyba na tym się nie zaoszczędzi. 
|
Magda
|
|
|
akazah
Newbie

|
a Natalka znakomicie!!! jest taka grzeczna, że aż trudno uwierzyć. Przeciwieństwo mojej pierwszej córki. Spokojniutka, grzeczniutka - prawdziwy Aniołek. Nie ma kolek, śpi i w dzień i w nocy..... w nocy potrafi spać nawet do 7 godz. więc rewelacja!!! Oby nie zapeszyć i nie przechwalić dziękuję za pamięć 
|
Magda
|
|
|
|
renia
|
 Świetnie. To masz przynajmniej trochę czasu dla siebie. A karmisz piersią ? (no nie jedną  ) .. czy brakuje Ci pokarmu?
|
Pozdrawiam - Renia 
|
|
|
akazah
Newbie

|
 Świetnie. To masz przynajmniej trochę czasu dla siebie. A karmisz piersią ? (no nie jedną  ) .. czy brakuje Ci pokarmu? karmie piersią
|
Magda
|
|
|
akazah
Newbie

|
wam też te bułki wychodzą takie płaskie????
|
Magda
|
|
|
|
renia
|
karmie piersią Czyli DO "pierwszy sort"..  wam też te bułki wychodzą takie płaskie????
Mi ładnie wyrastają, a potem opadają  i są takie średnie.
|
Pozdrawiam - Renia 
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
 |