renia
|
Dzięki. Powinno być smaczniejsze od kitu. Ja lubię śliwki w czekoladzie firmy "Wawel", ale jakoś już dawno ich nie miałam...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Oj nie moze, jutro niedziela, wiec zwody plywackie z klubem plywackim: emeryci kontra mlodziez. Bedzie wesolo. 9.00 do 11.00 Wiec glowka musi byc na karku.......
....a zloto na piersi jest ???? kiedy zdasz relacje jak bylo??ß
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A wiec bylo tak: z grupy doroslych dostalem sie do kazdego finalu, ale final byl juz mieszany z grupa klubowiczoe, mlodych ludzi, ktorzy "oplyneli" mnie Nawet na moim dystansie na wytrzymalosc nie mialem szans. No coz dla nich byla to forma treningu a dla nas forma dobrej zabawy. Medalu nie bylo, natomiast wielka satysfakcja. Powalczylem dosc ostro, bo km zrobilem chyba za duzo, w dosc szybkim tepie i cala niedziele "lizalem" rany. Dzis mam przerwe a jutro апять od nowa. Starosc nie radosc...hihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Starosc nie radosc...hihihihi ...młodość też nie wieczność Szkoda, że nie było jednak kategorii wiekowych bo takie mieszane zawody to troche bez sensu. Ogólnie gratulacje - za każdym razem finał no, no, no
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio" byłeś chyba jedynym reprezentantem Polski i jedynym Optymalnych.. Co tam złoto ..ważniejsze złote proporcje.. ..i zdrowie..
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Może jednak złoto http://jedzoptymalnie.pl/kulinaria.php?id=168 Dzięki Teresa, wezmę poprawkę przy nastepnym "ptasim" i postąpię w/g Twoich sugestii. Dodatkowo natomiast , całą masę wyleję do mniejszej brytfanki wyłozonej pergaminem , włożę do wiekszej i po upieczeniu pokroję na kawałki oddzielajac je nieco. Nastepnie obleję polewą czekoladową K.K 700 , no i prawie Wedel. Cukiernik jednak ze mnie żaden- wolę swoje "gary" i kawał śpeka. To mnie rajcuje.
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Kristan , masz w menu kulki czekoladowe , czekoladowe masełko . SUPER. Wrzuciłam w wyszukiwarkę , ale nie znalazłam tego co chciałam....CZEKOLADY Dzisiaj moim marzeniem stała się czekolada z orzechami , ale własnej roboty(nie rozpuszczany gotowiec) . Biorę kakao ,orzechy , masełko , śmietankę i ...proszę o jak najmniej cukru! ...może coś w zamian?... jakieś przyprawy?. p.s. Kochani zapraszam wszystkich do słodkich rozważań ....zdarza się czasami ...brakuje mi endorfiny ,a więc do roboty ! . Na samą myśl o Waszych kulinarnych fantazjach już czuję się lepiej ...
|
|
|
|
|
|
|
katy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A to ptaszyny, ... tysiące postów temu. Nieobecni, wiadomo, głosu nie mają, a obecni- ryby? ... Moje dystany jutro to: ... 1500 zmiennym
Chce zloto ( emeryta ) !!! W< kazym dystanie
A co to za konkurencja "1500 zmiennym"- jak kto może?! Zaraz, zaraz a w Danii to od jakiego wieku liczona jest emeryturka- w Polsce już dożywamy 67l.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
:DRadzio nie bierz wszystkiego tak doslownie. Ja mowilem o emeryturze plywackiej. Jezli plywak konczy kariere majac lat 24 to mozna powiedziec, ze jest emerytem majac latg 50 kilka, prawda? Ja. poki co, na emeryture pojde za 14 lat - jezeli nie podniosa jeszcze wieku emerytalnego bo slyszalem juz, ze sa takie zapedy. Czas pokaze.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jesień idzie ... .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Niecały miesiąc do równonocy jesiennej To szmat czasu! Ilu nie dożyje...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To szmat czasu! Ilu nie dożyje... Dlatego warto się cieszyć każdą chwilą.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja byłem niedawno na "pępkowym"- chłopiec, zdrów. Ktoś był jeszcze?
|
|
|
|
|
|
|
|