Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: "Świat bez raka" - G. Edward Griffin (Przeczytany 42744 razy)
|
administ
Go
|
Nic tylko śrutować! Renia dała przykład.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dala nam przyklad Renia, jak srutowac mamy!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Ja niedawno widzialem 2 wielkie reklamowki z lekami. Okazalo sie, ze to, "leki" pani, ktora umarla na raka na poczatku stycznia, i teraz leki oddane mialy byc do apteki do przekazania chyba do utylizacji . Prawie sie chory zrobilem od patrzenia na te specyfiki, co 2 ma takie skutki uboczne, ze na 100% bylbym chory jakby zjadl pare z nich. Pestki tez jadla ale gdzies miesiac przed, czyli jak kadzidlo umarlemu to pomoglo.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Moja teściowa bierze statyny, diuretyki i garść innych pyszności, teść tak samo. On jest hipochondrykiem, nie ma z nim rozmowy, ale z teściową pogadałem, bo się skarżyła na brak energii, wolnopracujący umysł, bóle brzucha i ogólnie do d... Zmniejszyła wszystkie leki o połowę, już jakiś czas temu, i czuje się dużo lepiej, a z wyników lekarz jest zadowolony Nie ma mowy, by odstawiła wszystko, ale lepszy rydz niż nic. Tak sobie myślę, na jakiej zasadzie dobierane są dawki, skoro kilkumiesięczne obniżenie o połowę, nadal trzyma ją w normach?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja niedawno widzialem 2 wielkie reklamowki z lekami. Okazalo sie, ze to, "leki" pani, ktora umarla na raka na poczatku stycznia, i teraz leki oddane mialy byc do apteki do przekazania chyba do utylizacji . Prawie sie chory zrobilem od patrzenia na te specyfiki, co 2 ma takie skutki uboczne, ze na 100% bylbym chory jakby zjadl pare z nich. Pestki tez jadla ale gdzies miesiac przed, czyli jak kadzidlo umarlemu to pomoglo.
Jak mój Teść zmarł, to też wyrzuciliśmy 2 duże siatki leków po nim... jakiś dziwnie przygnębiający widok to jest... Niby leki mają leczyć...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Gavro to samo ma mój wujek , tylko on sam sobie ogarnął temat , że będzie zmniejszać zalecane dawki robiąc cały czas badania i kontrole u lekarzy. Okazało się że wyniki w normie , lekarz zachwycony a lekarstw łyka teraz mniej .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja kuzynka, jak zaczęła brać statyny (240 cholesterol ogólny) od razu pogorszył się wygląd (zapuchnięte powieki) i jak tylko nie wzięła tych tabletek, to dostawała zawrotów głowy. Wcześniej na nic nie chorowała, jest wysportowana (uczy w szkole WF-u)...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gavro to samo ma mój wujek , tylko on sam sobie ogarnął temat , że będzie zmniejszać zalecane dawki robiąc cały czas badania i kontrole u lekarzy. Okazało się że wyniki w normie , lekarz zachwycony a lekarstw łyka teraz mniej .
A moja rodzona matka, żadnej chemii nie bierze, nawet wit. C nie łyka. Leci na mleku i cieście drożdżowym, sporadycznie jaja czy kurczaka Jest szczuplutka, ma sporo mięśni, bo ćwiczy w domu i chyba przypadkiem wstrzeliła się w wysokowęglowodanówkę, bo mimo corocznych obowiązkowych badań, nikt się jej nie czepia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Moja kuzynka, jak zaczęła brać statyny (240 cholesterol ogólny) od razu pogorszył się wygląd (zapuchnięte powieki) i jak tylko nie wzięła tych tabletek, to dostawała zawrotów głowy. Wcześniej na nic nie chorowała, jest wysportowana (uczy w szkole WF-u)... A to bardzo dziwne, bo bezpieczna norma dla zdrowego człowieka na cholesterol ogólny, to tak gdzieś ze 350, jak HDL jest powyżej 100 i nie występują żadne objawy miażdżycy. W latach siedemdziesiątych "norma" wynosiła 260mg% i jakoś ludziska żyli.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widac coolesiowa reklama bardzo skuteczna na wielu frontach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Może cooleś Nobla dostanie, albo jobla...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wazne, ze mu dr urok rzucil na prace, kury i psa, bo wyglada to na personalna anse i krucjate
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|