renia
|
No dobrze. Jest to dość skomplikowane. Czyli tylko osoby, które mają konkretne schorzenia - spowodowane przewagą któregoś z układów (czyli złym odżywianiem) powinny/mogą odżywianiem te choroby wyeliminować. A zdrowym - taka regulacja przewagi któregoś z układów może też być przydatna?
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Jeżeli nie ma żadnych objawów to reagować nie trzeba, bo albo ten ktoś się dobrze odżywia, albo też się żle orżywia, a organizm sam sobie z tym daje radę. Trzeba jednak pamiętać że gdy ktoś jest młody to mimo że się żle odżywia to czuje się na ogół super. Może przyjść jednak moment że coś się uzewnętrzni i wtedy taka porada może być /ale nie musi/ pomocna.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo dziękuję. Jeśli kiedyś będzie u mnie potrzeba wpłynięcia na przewagę któregoś z układów - to poproszę o więcej informacji.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Coś słyszałem, że oddychanie prawym płucem bardziej reguluje niż lewym płucem ... jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Coś słyszałem, że oddychanie prawym płucem bardziej reguluje niż lewym płucem ... jakby co. sprobuje dzis pooddychac jednym plucem, niech drugie sobie odpocznie....
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
Przepraszam że się wtrącę, ale zdrowi powinni oddychać obydwoma płucami w celu dalszego zachowania równowagi między-układowej.
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Z tym oddychaniem jednym płucem to chyba żarty.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jakie żarty! Toż rotacja oddychania to podstawa rotacjyjnej stymulacji układów!
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
mozna też skożystać z wody utlenionej
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
My tutaj raczej wodą ognistą się degustujemy..
|
|
|
|
|
|
|
tadzio
Go
|
a może wodą utlenioną
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co kto woli - wolny kraj..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
a może wodą utlenioną
"tadzio" - a Ty próbowałeś tą terapię z wodą utlenioną? Ja się nią trochę zainteresowałam, nawet kupiłam odpowiednią książkę, tylko, że mi nawet jej całej przeczytać się nie chciało. Jakoś dla mnie ten język w tej książce jakiś taki mało przyswajalny i nieciekawy. "tadzio" nieraz piszesz na tym Forum, nieraz na drugim i z tego co wiem, żadnej specjalnej poprawy zdrowia na DO nie uzyskałeś. Ciągle jakieś skoki ciśnienia i inne dolegliwości. Może byś nam podał swoje dzienne BTW w gramach i produkty jakie zjadasz. Może wspólnie byśmy coś zaradzili..
|
|
|
|
|
|
|
|
|