admin
Gość
|
Przepraszam, ale zapomniaĹem te "glizdy" umieĹciÄ w cudzymsĹowie... Â
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Adampio na koniec drobna zĹoĹliwoĹÄ pod twoim adresem Jerzy, Jurku, Jureczku kocham takie tematy, dawaj. Ale to musi byc zlosliwosc i nie powoluj sie na ksiazki, ludzi. Wyciagnij sam wnioski i napisz ta zlosliwosc. Lubie ludzi myslacych
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Gość
|
Adampio na koniec drobna zĹoĹliwoĹÄ pod twoim adresem Jerzy, Jurku, Jureczku kocham takie tematy, dawaj. Ale to musi byc zlosliwosc i nie powoluj sie na ksiazki, ludzi. Wyciagnij sam wnioski i napisz ta zlosliwosc. Lubie ludzi myslacych Przykro mi Adamie Pio ale juĹź zakoĹczyĹem dysputÄ a Pan Admin napisaĹ "sĹusznie". I na tym poprzestaĹmy. Do zwady bÄdzie jeszcze niejedna okazja. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Pewnie tak.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
"adampio" doĹwiadczony z Ciebie internauta, a dajesz siÄ "ĹapaÄ" na chamskie zaczepki? chamski to byl adampio....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
PonoÄ halny dotarĹ do Danii... i stÄ
d ta chwilowa "sĹaboĹÄ"... PS fakt, ta nastoletnia anorektyczka miaĹa pecha, bo zaĹapaĹa siÄ na odpowiedĹş z "poczÄ
tku halnego", ale wiater przejdzie i wszystko wrĂłci do normy! GĂłrale tacy sÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
chamski to byl... Nie "byĹ", a jest i nie "adampio" tylko wiesz kto i gdzie? A jeĹli nie wiesz, to Ĺźadna strata, ani przykroĹÄ dla mnie. PS zaĹ dali zlecenie na "zamieszanie" na tym Forum z racji uruchomienia YouTube, aby "zbyt piÄknie nie byĹo o KwaĹniewskim" i siÄ koledzy "zameldowali" na poczÄ
tku tego roku, ale poradzimy sobie... Jak zwykle... Jak zwykle.Â
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Gość
|
zaĹ dali zlecenie na "zamieszanie" na tym Forum z racji uruchomienia YouTube, aby "zbyt piÄknie nie byĹo o KwaĹniewskim" i siÄ koledzy "zameldowali" na poczÄ
tku tego roku, ale poradzimy sobie... Jak zwykle... Jak zwykle. Szanowny Adminie juĹź podpowiadam. NieznoĹny element wywaliÄ na staĹe z tego sielskiego forum"...jak zwykle...jak zwykle..i po kĹopocie. BÄdzie spokĂłj i sielanka. Ale sobie poradzisz. Jak zwykle. Pozdrawiam wszystkich.Jerzy
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Gość
|
Nie "byĹ", a jest i nie "adampio" tylko wiesz kto i gdzie?
To tak ,jak w tym dowcipie ;"Radio ErewaĹ podaĹo ; W Moskwie rozdajÄ
samochody.OkazaĹo siÄ ,Ĺźe wcale nie w Moskwie,a w Leningradzie ,nie samochody,tylko rowery i nie rozdajÄ
,tylko kradnÄ
" . PS.Widocznie komuĹ coĹ siÄ pomyliĹo .
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Gość
|
Adampio na koniec drobna zĹoĹliwoĹÄ pod twoim adresem Jerzy, Jurku, Jureczku kocham takie tematy, dawaj. Ale to musi byc zlosliwosc i nie powoluj sie na ksiazki, ludzi. Wyciagnij sam wnioski i napisz ta zlosliwosc. Lubie ludzi myslacych adampio, nie wywoĹuj wszystkich JurkĂłw do tablicy ĹźartowaĹem pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja mam tak do dzisiaj, poranne wstawanie, to katorga, no chyba Ĺźe dla efektu, to co innego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Coraz ciÄĹźej wstaÄ.
|