adampio
Go
|
Sorry, mialo byc " a wy nie ubujajcie smietany". Nie wiem po jaka cholere wdalem sie w ten beznadziejnie glupia dyskusje!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"adampio" doświadczony z Ciebie internauta, a dajesz się "łapać" na chamskie zaczepki?
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
"adampio" doświadczony z Ciebie internauta, a dajesz się "łapać" na chamskie zaczepki? A to wszystko dlatego ,że na każdy post musi dać odpowiedź.I przepraszam tylko nie chamskie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Racja.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
To byla odpowiedz na post "Admina" A na Twoja wypowiedz Jerzy moge tylko............ .........sie niewypowiedziec, poniewaz ja tu jestem sporadycznie. Aaaaaaaaaa jezeli tak Ci przeszkadzaja moje wypowiedzi to zrob, to co ja zrobilem jal mialem 5 lat i plac zabaw mnie sie nie podobal.......... Wiesz co zrobilem?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"adampio" doświadczony z Ciebie internauta, a dajesz się "łapać" na chamskie zaczepki? A to wszystko dlatego ,że na każdy post musi dać odpowiedź.I przepraszam tylko nie chamskie. "jerzyk" to nie było do ciebie, więc bardzo proszę zastosować się do własnej porady, cyt: "Nie wiem do kogo i o co masz pretensje, ale na żadnym forum nie ma obowiązku czytania i odpowiadania na pytania użytkowników ." No chyba, że "wyznajesz podwójne standardy"?
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
To byla odpowiedz na post "Admina" A na Twoja wypowiedz Jerzy moge tylko............ .........sie niewypowiedziec, poniewaz ja tu jestem sporadycznie. Aaaaaaaaaa jezeli tak Ci przeszkadzaja moje wypowiedzi to zrob, to co ja zrobilem jal mialem 5 lat i plac zabaw mnie sie nie podobal.......... Wiesz co zrobilem?
Ale kiedy mnie się podoba plac zabaw. Nie podoba mi się ,że niektórzy walą łopatką innych po łbie nie wiadomo za co. O Tobie mowa. Adampio jak się ma tyle lat to zawsze człowiek robi jakieś głupstwa. Wybaczam ci te głupstwa.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No coz wystarczy tylko podziekowac, tak?
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
"jerzyk" to nie było do ciebie, więc bardzo proszę zastosować się do własnej porady, cyt: "Nie wiem do kogo i o co masz pretensje, ale na żadnym forum nie ma obowiązku czytania i odpowiadania na pytania użytkowników ." No chyba, że "wyznajesz podwójne standardy"? Jasne,że nie wyznaję podwójnych standardów. Chociaż jak trzeba to tak.Myślałem, że to uwaga pod moim adresem.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jasne,że nie wyznaję podwójnych standardów. Chociaż jak trzeba to tak.Myślałem, że to uwaga pod moim adresem. To sie w koncu zdecyduj!!!! Myslalem, ze to uwaga pod moim adresem!!!!!Hah, to byl chyba touchdown!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
no tak, sorry, tej przenosni pewnie nie zrozumiesz.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
"adampio" no nie poznaję cię dziś! Spokojnie to tylko "wirtualia"...
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Jeśli chodzi o mnie to kończę dyskusję w tym temacie. Czuję się usatysfakcjonowany. I dziękuję wszystkim uczestnikom. Jeżeli się ktoś obraził to jego wina. I mogę mu powiedzieć ,że jest złym człowiekiem i nie chce mi się z nim gadać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Jeśli chodzi o mnie to kończę dyskusję w tym temacie. "Jerzy" słuszna decyzja!
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
no tak, sorry, tej przenosni pewnie nie zrozumiesz. Adampio na koniec drobna złośliwość pod twoim adresem. Dr.Kwaśniewski napisał, że ci co stosują jego dietę to poprawia im się działanie mózgu. Ale czy wszystkim?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Tobie juz nic nie pomoze, no huba ze surowizna.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
...surowizna.
Jeśli już,to dokładnie,ale to dokładnie przebadana,aby później nie było niespodzianek z pasożytami ,których obecność powoduje dysfunkcje organizmu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Szczególnie od glizd się łatwo charłacieje!
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Szczególnie od glizd się łatwo charłacieje! Ale na glizdy muszą uważać wszyscy nie tylko ci napiętnowani.
|
|
|
|
|
|
|
|