Autor
|
Wtek: Problem ze śmietaną ? (Przeczytany 74207 razy)
|
Gavroche
|
To zaklinanie rzeczywistości. Miód lepszy od cukru, ale z kolei gorszy od owoców, a syrop kukurydziany to już skrajna patola. To samo z olejami tłuczonymi, mąką razową, octem balsamicznym i innymi kalamburami. Aha, i musi być napis "Bio", "Eko" lub bodaj "Organic". Takie rozróżnienie świadczy o wiedzy dietetycznej i można błysnąć w towarzychu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A broń boże to zmieniać .Jest mi bardzo miło ,gdy towarzycho takie douczone.Zawsze słucham z uwagą , i nie wtrącam się ,kiedyś to leczyłem wszystkich ,dobrze że żółć się przelała
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak, znam to, mnie też szybko przeszło.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Eeee, jakiś taki niegłodny jestem, nie idę dzisiaj do sklepu, w sumie nie mam rozwolnienia, czy chorej wątroby bym musiał jadać codziennie, ta podrobiona śmietanka 45% wedle specyfikacji jak wyżej to będzie danie na jutro. Bezresztkowość ma swoje plusy dodatnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja bym zmierzyl cisnienie i zwazyl mocz, to moze byc niespodziewane zachwianie parametrow zyciowych Cierpienia mlodego Wertera.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
I ciekawostka, najłatwiejsze do zapamiętania Chińskie słowo, ale najtrudniejsze do poważnego wymówienia. "e" w tonie opadającym, z tym, że nie jest to polskie "e", ma w sobie odcień "o". http://s15.postimg.org/4t7u4vbnv/hungry.png
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pilos to świetny produkt mleczny ,ustabilizowany na rynku stabilizatorem ,z domieszką karogenu .Masz wykres szkodliwości tego odpadowego śmiecia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pilosy to tylko w biedasklepie marki Lidl. To z reguly Grajewo, ci od Laciatego ale w gorszym wydaniu, bo zarzucaja margarynowatosc tym maslom.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
No to masz odpadowe ,i liczenie poszło na marne .
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
vvv był szybszy
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No a inwestor był gwarantem nowych miejsc pracy .Dziwne zjawisko powstało .bo w komunie ,to byliśmy dumni ,że nic się nie robi.Dziś to naród taki pracowity , każdy taki zrealizowany i uczciwy . W komunie to tylko się kradło z zakładu pracy ,ja to chętnie robiłem ,bo robić nie trzeba było.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
W sumie kawał dobrej roboty odwaliliście!Nabrałem wątpliwości obserwując poziom percepcji zdeklarowanych, szeregowych zjadaczy mlecznych, a znowu taki bardzo zaawansowany w mlecznych się nie czuję, może nie warto mi ryzykować. Duszony szpinak mrożony, energetyzowany oliwą z oliwek, czy innym tłuszczem niemlecznym, też jest bardzo smaczny, pożywny i mniej ryzykowny, czosnku sobie jeszcze dodam bo dawno nie jadłem. Niech wtajemniczeni zjadacze mlecznych czują się lepsi, nie urażeni.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A mówiłem, że po dobrym wypróżnieniu zachce się jednak jeść?!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
? Jutro, Ptysiu, jutro. Szpinak jest w zamrażarce, a zamrażarka w sklepie, do sklepu może zechcę się udać jutro. Nie dociera do Ciebie sformułowanie - bezresztkowo, to zauważyłem.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
? Jutro, Ptysiu, jutro. Szpinak jest w zamrażarce, a zamrażarka w sklepie, do sklepu może zechcę się udać jutro. Nie dociera do Ciebie sformułowanie - bezresztkowo, to zauważyłem. A gdzie napisałem, że dzisiaj? Ale Ptysiu to bardzo ładnie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale Ptysiu to bardzo ładnie. No nie wiem, może naciesz się w nieświadomości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|