Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Kodar Sto lat niech zyje nam!!!!!!!!! (Przeczytany 11572 razy)
|
adampio
Gość
|
Czy dobrze rozumie, ze "sewero" czyli Jola i Ty "Kodar" chodzilyscie do tej samej klasy? Cholera do mnie nikt nie chce sie przyznac.!!! Nie dziwie sie, bo ......... Gratulacje, dziewczyny gratulacje. W mojej Olczy, ktora byla podstawa powstania Zakoapanego, miasta Zakopane, zostalo pare rodzin, ktore mieszkaja w Polsce. Reszta "osiedlila" sie za granica. Sasiady mieszkajaw Austrii, inny sasiad w Usa, jeszcze inny w USa, a jeszcze inny w USA, no i ja w Danii...ot cala Olcza, bez ktorej "miasta" Zakopane by nie bylo. Ot historia...... A tak, taak, znam te historie, kiedy to ksiaze.........szkodza, ze nie moge pokazac srodkowego, najdluzszego palca.
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
Adampio niestety nie. Pochodzimy calkiem z innych stron Polski. Znam Kodar tutaj z tego forum. A ze fajna z niej dziewczyna j to mialaysmy juz okazje plotkowac przez telefon. Szkoda ze nie chodzilam z toba do szkoly bo przyznalabym na pewno! do ciebie
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Kodar, stu zdrowych lat ĹźyczÄ
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Gość
|
Czy dobrze rozumie, ze "sewero" czyli Jola i Ty "Kodar" chodzilyscie do tej samej klasy? Cholera do mnie nikt nie chce sie przyznac.!!! Nie dziwie sie, bo ......... Gratulacje, dziewczyny gratulacje. W mojej Olczy, ktora byla podstawa powstania Zakoapanego, miasta Zakopane, zostalo pare rodzin, ktore mieszkaja w Polsce. Reszta "osiedlila" sie za granica. Sasiady mieszkajaw Austrii, inny sasiad w Usa, jeszcze inny w USa, a jeszcze inny w USA, no i ja w Danii...ot cala Olcza, bez ktorej "miasta" Zakopane by nie bylo. Ot historia...... A tak, taak, znam te historie, kiedy to ksiaze.........szkodza, ze nie moge pokazac srodkowego, najdluzszego palca. Â Â Z tego, co piszesz, wynika, Ĺźe sam "zgasiĹeĹ ĹwiatĹo" ...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
swiatlo zgaszone,to jeszcze tylko dobrej nocy wszystkim,tym co ida spac i tym co pracuja
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Gość
|
Wszystkiego najlepszego Kodar
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Wszystkiego najlepszego Kodar serdeczne dziekiÂ
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
wow doĹÄ
czam siÄ do zyczen ..... 150 w zdrowiu zyczÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|