malutki
Go
|
Witam ,macie moze namiary na jakiegos lekarza optymalnego z okolicy Cieszyna lub Ustronia?
|
|
|
|
|
|
|
malutki
Go
|
czyzby w srod optymalnych na forum nie bylo zadnego CESAROKA
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
W Ustroniu jest hotel colonia i tam jest Arkadia z lekarzem opty. Patrz Optymalni - w każdym jest reklama
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Jest jeszcze jeden hotel z dr Kuną. Są jeszcze inni ale Admin Ci wszystko powie.
|
|
|
|
|
|
|
Asia
Go
|
Mógłby mi ktoś polecić dobrego i sprawdzonego lekarza optymalnego z Katowic lub Sosnowca? Google mi wyświetliło kilku i nie potrafię się zdecydować . Chciałabym się wybrać do specjalisty żebyśmy razem przy rozmowie mogli znaleźć błędy które popełniam w diecie, bo sądząc po słabych efektach coś robię źle .
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
A dlaczego "ktoś" ma ci polecać, skoro od tego jest OSBO. Zadzwoń, zapytaj i masz pewność, że dobrze trafisz.
|
|
|
|
|
|
|
Asia
Go
|
Dziękuję za odpowiedź. Teraz wiem gdzie szukać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
- powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Siódmego kwietnia miałem wyznaczoną wizytę u lekarza optymalnego Mariusza Głowackiego (o właśnie, a pro po wizyt prywatnych- koszt to 80PLN) i dzisiaj dostałem telefon od jego asystentki, że spotkanie musimy przełożyć na 14-go. Uważam to za świetną okazję, żeby zastosować w praktyce sentencję o cierpliwości. P.s. "... tak hartowała się stal."
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pewnie za utrudnienia będzie bonifikata... Znacząca, oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No i byłem. Tereso, bonifikata polega na zaaplikowaniu "końskiej" dawki pądu selektywnego. Tzn. młodziutkie asystentki będą traktować mnie (samca ) prądem 15 razy- dawka maksymalna. (jakbym "Seksmisję" na żywo oglądał) Mam nadzieję, że prądy nie zrobią ze mnie warzywka, czułbym się wtedy naprawdę nieoptymalnie. Aha, z racji rowerowych "galopad" BTW zostało zaakceptowane- czyli trzymam proporcje w rozsądnych normach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A teraz "Radzio" poważnie (ja poważnie ) codziennie na te prądy musisz dojeżdżać? Przez 15 dni? Daleko?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to jesteś Szczęściarz.. ( jak ten kot Alf'a z planety Malmac.. )
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie co drugiemu?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to jesteś Szczęściarz.. ( jak ten kot Alf'a z planety Malmac.. ) Planeta była Melmac.. ..ale ważniejsze, żeby prądy były dobrze dostosowane i skuteczne..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Prądy są skuteczne, tyle że to kwestia czasu i odrobiny "co drugiego" szczęścia . Na przykład wczoraj przy okazji zabiegu "wysuszyło" mi śluzówki w nosie, bo przy jeżdżeniu rowerem w niskich temperaturach i zanieczyszczonym, miejskim powietrzu troszkę wilgotnieje mi w nosie. Dzisiaj, po zabiegu "wnętrze" nosa pozostało wilgotne.
|
|
|
|
|
|
|
|