renia
|
Chciałabym razem z przepisem podawać dokładne wyliczenia, a nie zawsze prosić "adampia" - błagać Go pięć razy.. Sorry "adampio" wiem, że Ty zawsze chętnie pomagasz, ale lubię Ciebie trochę wkurzać.. ..szczególnie gdy halny się zbliża..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W tej ciekawostce nawet o Optymalnych pomyśleli, wydaje się być to to interesujące, ale nie wiadomo czy ułatwiłoby to, czy utrudniło życie..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
hihihihi, jak na razie mrozno, sniezno i do wiosny daleko Ale przyjdzie tez czas na holny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A są w Danii góry?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A są w Danii góry?
Sniegowe, bo spychacze jezdzily po ostatniej sniezycy
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A są w Danii góry?
Sniegowe, bo spychacze jezdzily po ostatniej sniezycy Dobrze i trochę góry
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zaraz przestudiuję mapę. Góral bez gór chyba się męczy. To tak jak ryba bez wody. To u nas na Wybrzeżu nawet trochę górek jest np. w Wieżycy ładna góra i wyciąg narciarski, nawet w Sopocie niewielka góra jest z wyciągiem. Ale jakoś te wyciągi chyba źle działają - bo mnie jeszcze ani razu nie wyciągnęły na narty..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Znalazlas juz kalkulator Morgana?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie szukałam - nie lubię i nawet nie próbowałam jeszcze korzystać z żadnego kalkulatora do obliczeń BTW. Nawet sobie kupiłam taką płytę z programem do obliczania zawartości BTW w potrawach na DO. Ale i tak obliczałam "na piechotę".
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No coz, kazdy jest inny. Ja tam wole "samochodem"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale tak całkiem zacofana to ja nie jestem, bo używam zwykłego kalkulatora.. A co do samochodu - to nie wyobrażam już sobie bez niego "normalnego" funkcjonowania. Nie w dzisiejszym szybkim życiu.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=806 No juz nie zlosc sie. Pobaw sie troche tym kalkulatorem a zobaczysz, ze ZO nie jest takie uciazliwe
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A Ty "adampio" w ogóle pracujesz? A jak tam "Twoje" dziewczyny, poszły już po ciastka? Czy to tylko od święta?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Oczywiscie, ze pracuje.......nie widac?
Kryzys, to ciastek nie ma
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciężkie czasy.. A u mnie w domu pięknie pachnie znowu chlebek biszkoptowy. Moja córa ładnie go nazywa - pyta się - jest jeszcze ten dobry chlebek? Ładnie urósł, jest go cała forma - tylko, żeby teraz nie "klapnął".. nie będę otwierała piekarnika, aż do jego wystygnięcia.. Poprzedni miałam trochę słabo wyrośnięty.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No to powiem tak, albo moze zapytam glupio, jak to adampio? Jaki chlebek?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie kumam..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pytasz jaki chlebek piekłam? Piekłam biszkoptowy i wyszedł mi taki pulchny, że trudno było go smarować masłem. Dzisiaj też piekłam i znowu chciałam iść "na skróty" i mam zakalca.. jutro robię znowu, ale już zgodnie z procedurą..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Reniu zasmiecamy watek, to po pierwsze. A Ty jeszcze jesz chleb? No kruca fuks!!!
|
|
|
|
|
|
|
|