Halina Ch.
Go
|
Nie mogę zdobyć książki pt."Mity o cholesterolu" W. Hartenbacha. Może warto utworzyć nowy dział na forum coś w rodzaju ZAKAZANYCH LEKTUR i po prostu zeskanować je.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli podasz mi "Halina Ch." adres na priv to wyślę ją Tobie. Przeczytałam ją i leży teraz niepotrzebna mi.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No wiesz co Renia, niepotrzebna ksiazka? Ta ksiazke mam ale podaj mi jeszcze tytuly tych, ktore uwazasz za niepotrzebne a podam Ci moj adres. Zbieram ksiazki!!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio" tę książkę bardzo dobrze mi się czytało i uważam ją za bardzo mądrą i pożyteczną. Ale jeśli ja ją przeczytałam, to po co ma leżeć, jeśli może ktoś inny z niej skorzystać? Po kilka razy to czytam tylko książki Jana Kwaśniewskiego. Tobie to może bym przesłała katalogi mody, bo u mnie zalegają nieaktualne.. i śpiewnik kaszubski..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Katalogii mody to moze nie, poniewaz moja corka pracuje w domu mody i jestem w tym temacie ocykany natomiast spiewnik kaszebski...jak najbardziej, w polaczeniu z przyspiewkami goralskimi maga byc ciekawe Ciekawe tylko co zona powie? Pewnie cos w stylu: pogielo Cie?
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Niestety nakład wyczerpany.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
D
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Dziękuję za pomoc. Ksiżkę już mam. Reniu, przesyłka dotarła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Solidna ta Poczta Polska..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A spiewnik kaszebski nie doszedl!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Aha!! Aha!! A ostatnio mowilas, ze mozesz mi wyslac, ze nic dla Cibie nie znaczy, ze po co Ci taki spiewnik, ze ..... Ot wierz kobiecie. Nigdy nie wierz kobiecie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kobieta zmienną jest.. ..i jednak się rozmyśliłam.. Nigdy nie wierz kobiecie.
|
|
|
|
|
|
|
|