Strony: 1 [2] 3
|
|
|
Autor
|
Wątek: Problemy ze snem. (Przeczytany 37125 razy)
|
krzych_100
Gość
|
MoĹźna i na bieĹźÄ
co  PonoÄ co dwie gĹowy to nie jedna BÄdÄ pamiÄtaĹ i "trzymam" za sĹowo.
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
WĹaĹnie to mnie zastanawia, Ĺźe przyjdzie weekend i "kicha"... To wszystko przeztelewizjÄ. dajÄ
takie GNIOTY, zespaÄ siÄ odechciewa.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Gość
|
Krzych prawie nic nie piszesz o weglach. W takich - byc moze - zaburzeniach na tle nerwowym, niedobor wegli moze byc bardzo nieprzyjemny.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Gość
|
A ja gdzieĹ czytaĹem w Internecie, Ĺźe bezsennoĹÄ jest spowodowana teĹź robakami i zanieczyszczonÄ
wÄ
trobÄ
. A na to, to polecajÄ
tylko detoks caĹego organizmu!
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Gość
|
of course, a najlepsza mikstura SĹoneckiego !
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
A ja z wlasnego doswiadzczenia wiem,ze najlepszeym lekarstwem na "niesennosc" jest 1,5 godziny plywania, biegania, albo innego "ruchu" na 2 godziny przed snem. Nie dozna tego ten, ktory tego nie sprawdzi. Apropos, tak zwane "odjazdy" po polozeniu sie do lozka ma ponoc 70% mezczyzn!!! Dlaczego? Na to pytanie tylko potrafia odpowiedziec ......kobiety.hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
rafion
Gość
|
MIGOTANIE PRZEDSIONKOW Czy moze ktos z panstwa mial do czynienia z ta choroba Mam 33 lata w ciagu pol roku mialem 2 kardiowersje elektryczne za kazdym razem ustepuje po czym powraca po okolo miesiacu, obecnie jestem po trzeciej chcialbym prosic o rade czy ZO moze zapobiedz migotaniu przedsionkow dodam ze bylem na ZO okolo 2 tygodni ale ze wzgledu na to ze bylem przegotowywany do kardiowersji elektrycznej musialem zrezygnowac poniewaz warafyna po prostu nie dzialala moj inr spadl ponizej 1.6 podczas gdy lekarze chcieli zeby wynosil od 2 o 3 prosze o pomoc pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Dieta Optymalna sercu sĹuĹźy! ProponujÄ przeczytaÄ ksiÄ
Ĺźki doktora, a i te teksty ktĂłre sÄ
na niniejszej stronie teĹź wiele wyjaĹniÄ
. W chorobach serca jada siÄ mniej wÄglowodanĂłw niĹź przeciÄtnie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
A co jest powodem migotania przedsionkow?
|
|
|
|
|
|
|
Tymoteusz82
Gość
|
Jesli chodzo klopoty ze snem to mam cos do powiedzenia na ten temat poniewaz przez sporo lat mialem z tym problemy. Moja rada, nie pij niczego co zawiera kofeine (badz podobnie dzialajace substancje) kilka godzin przed snem. Kawa, czerwona, zielona, czarna herbata itp. A najlepiej to zastanow sie nad odstawieniem ich w ogole w dni kiedy masz te problemy. Kiedys przeczytalem o Wit C ze ulatwia gleboki sen. Od jakiegos czasu biore 2 gramy dziennie, dokladnie tej firmy http://www.domzdrowia.pl/79647,vitacom-witamina-c-1000-mg-z-dzika-roza-107-tabletek.htmlEfekt jest taki ze po odstawieniu kofeiny i podobnych, oraz po braniu tych tabletek nie tylko nie mam klopotow z zasypianiem, ale wrecz zwala mnie z nog! Nadchodzi taki moment, ze czuje sie jakbym wypil 700 ml alkoholu 40% i wlasnie mnie z nieslychana sila poniewiera... sennosc jest nagla i tak mocna, ze czsami nie mam sily/ochoty/przytomnosci aby klawiature wyrzucic z lozka, kurcze aby zdjac ubranie. Budze sie rano wyspany i pelen sil. Juz nie musze lezec 1-2 godziny i starac sie zasnac. Teraz to raczej mam nadzieje ze zdarze spodnie sciagnac zanim zasne Jesli chodzo o te witaminy co dalem link, to ja kupilem gdzies indziej, na innej stronie internetowej (nie pamietam dokladnie), tam bylo taniej, jakies 35 zl. Biorac 2 tabletki dziennie starczy na 53 dni, wiec nie jest to jakos specjalnie drogo. Przy okazji zaczalem tez brac Kelp w tabletkach, ale z tego co pamietam to problemy z zasypianiem skonczyly sie wraz z 2 gramami wit C a jeszcze przed braniem Kelpu.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
Jesli chodzo klopoty ze snem to mam cos do powiedzenia na ten temat poniewaz przez sporo lat mialem z tym problemy. Moja rada, nie pij niczego co zawiera kofeine (badz podobnie dzialajace substancje) kilka godzin przed snem. Kawa, czerwona, zielona, czarna herbata itp. A najlepiej to zastanow sie nad odstawieniem ich w ogole w dni kiedy masz te problemy. Kiedys przeczytalem o Wit C ze ulatwia gleboki sen. Od jakiegos czasu biore 2 gramy dziennie, dokladnie tej firmy http://www.domzdrowia.pl/79647,vitacom-witamina-c-1000-mg-z-dzika-roza-107-tabletek.htmlEfekt jest taki ze po odstawieniu kofeiny i podobnych, oraz po braniu tych tabletek nie tylko nie mam klopotow z zasypianiem, ale wrecz zwala mnie z nog! Nadchodzi taki moment, ze czuje sie jakbym wypil 700 ml alkoholu 40% i wlasnie mnie z nieslychana sila poniewiera... sennosc jest nagla i tak mocna, ze czsami nie mam sily/ochoty/przytomnosci aby klawiature wyrzucic z lozka, kurcze aby zdjac ubranie. Budze sie rano wyspany i pelen sil. Juz nie musze lezec 1-2 godziny i starac sie zasnac. Teraz to raczej mam nadzieje ze zdarze spodnie sciagnac zanim zasne Jesli chodzo o te witaminy co dalem link, to ja kupilem gdzies indziej, na innej stronie internetowej (nie pamietam dokladnie), tam bylo taniej, jakies 35 zl. Biorac 2 tabletki dziennie starczy na 53 dni, wiec nie jest to jakos specjalnie drogo. Przy okazji zaczalem tez brac Kelp w tabletkach, ale z tego co pamietam to problemy z zasypianiem skonczyly sie wraz z 2 gramami wit C a jeszcze przed braniem Kelpu. tymek a mozna ten preparat kupic w aptece? mi nie chodzi o bezsennosc bo spie dobrze tylko ostatnio zauwazylam ze podkrwawiaja mi dziasla przy myciu zebow.
|
|
|
|
|
|
|
Tymoteusz82
Gość
|
Mieszkam w malym miescie i u mnie nie bylo. Tylko tabletki musujace 1 gram. Tymczasem ta wit c ma jeszcze ta dzika roze i bodajze bioflawonidy czy jakos tam, ktore maja wzmacniac dzialanie C. Dodatkowo w tabletkach musujacych 1 gram wit C kosztuje mnie 50 gr a tutaj tylko 40 gr i ma lepsze dzialanie. O ile po tabletkach musujacych zeby mi nadal krwawily (5 gramow dziennie), tak po tych tabletkach przestaly (2 gramy dziennie).
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
Mieszkam w malym miescie i u mnie nie bylo. Tylko tabletki musujace 1 gram. Tymczasem ta wit c ma jeszcze ta dzika roze i bodajze bioflawonidy czy jakos tam, ktore maja wzmacniac dzialanie C. Dodatkowo w tabletkach musujacych 1 gram wit C kosztuje mnie 50 gr a tutaj tylko 40 gr i ma lepsze dzialanie. O ile po tabletkach musujacych zeby mi nadal krwawily (5 gramow dziennie), tak po tych tabletkach przestaly (2 gramy dziennie).
musze zapytac u siebie.... wczoraj kupilam w drogerii rutinacea, czytam juz w domu a tam pisze ze zawiera aspartam.... Ĺe, po co oni to Ĺaduja to tabletek, bez sensu, sklad dosc dobry bo oprocz wit. C rutozyl, cynk, selen i bioflawonidy cytrusowe, ale ten aspartam mi nie pasuje...
|
|
|
|
|
|
|
krzych_100
Gość
|
Jesli chodzo klopoty ze snem to mam cos do powiedzenia na ten temat poniewaz przez sporo lat mialem z tym problemy. Moja rada, nie pij niczego co zawiera kofeine (badz podobnie dzialajace substancje) kilka godzin przed snem. Kawa, czerwona, zielona, czarna herbata itp. A najlepiej to zastanow sie nad odstawieniem ich w ogole w dni kiedy masz te problemy. Kiedys przeczytalem o Wit C ze ulatwia gleboki sen. Od jakiegos czasu biore 2 gramy dziennie, dokladnie tej firmy http://www.domzdrowia.pl/79647,vitacom-witamina-c-1000-mg-z-dzika-roza-107-tabletek.htmlEfekt jest taki ze po odstawieniu kofeiny i podobnych, oraz po braniu tych tabletek nie tylko nie mam klopotow z zasypianiem, ale wrecz zwala mnie z nog! Nadchodzi taki moment, ze czuje sie jakbym wypil 700 ml alkoholu 40% i wlasnie mnie z nieslychana sila poniewiera... sennosc jest nagla i tak mocna, ze czsami nie mam sily/ochoty/przytomnosci aby klawiature wyrzucic z lozka, kurcze aby zdjac ubranie. Budze sie rano wyspany i pelen sil. Juz nie musze lezec 1-2 godziny i starac sie zasnac. Teraz to raczej mam nadzieje ze zdarze spodnie sciagnac zanim zasne Jesli chodzo o te witaminy co dalem link, to ja kupilem gdzies indziej, na innej stronie internetowej (nie pamietam dokladnie), tam bylo taniej, jakies 35 zl. Biorac 2 tabletki dziennie starczy na 53 dni, wiec nie jest to jakos specjalnie drogo. Przy okazji zaczalem tez brac Kelp w tabletkach, ale z tego co pamietam to problemy z zasypianiem skonczyly sie wraz z 2 gramami wit C a jeszcze przed braniem Kelpu. DziÄkujÄ za informacje. DziĹ znowu byĹo bezsennie...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
No to ma Pan dziĹ ciÄĹźki dzieĹ
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
A gdyby tak przed snem wypiÄ 50 ml czerwonego wytrawnego wina?
|
|
|
|
|
|
|
krzych_100
Gość
|
Tak Ĺşle to moĹźe nie ma..., sprĂłbujÄ z wit. C, jak nie pomoĹźe to z winem.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
JeĹli dziÄ
sĹa nie krwawiÄ
to wit. C jest nieporozumieniem. JeĹli krwawiÄ
(przy myciu) lepsza od sztucznej jest w czarnej porzeczce (moĹźe byÄ mroĹźona) i zielonej pietruszcze (moĹźna zmiksowaÄ z wodÄ
do picia).
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Gość
|
A ja z wlasnego doswiadzczenia wiem,ze najlepszeym lekarstwem na "niesennosc" jest 1,5 godziny plywania, biegania, albo innego "ruchu" na 2 godziny przed snem. Nie dozna tego ten, ktory tego nie sprawdzi. dokĹadnie metoda stara jak Ĺwiat i wtedy ani kofeina ani inne pierdoĹy nie przeszkadzajÄ
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2] 3
|
|
|