Hutshi nie jestem expertem w ZO ale moge napisac ci jak to jest u mnie. Jak jem malo wegli to dzieje sie tak jak u ciebie(ziewam jestem senna itd). Musisz sama wyprobowac ile wegli jest dla ciebie potrzebnych. kup sobie Ketodiastix w aptecedo mierzenia cial ketonowych i na pewno nie popelnisz bledu z weglowodanami. Ciala ketonowe nie powinny wystepowac. Jezeli sa to musisz zwiekszyc podaz weglowodanow. Ja jak mialam 2 krzyzyki dodawalam do meni 10 gram weglowodanow .
Ja mam 168 cm a wegli zjadam ok 80 gram. Inaczej skorcze w nogach ketoza sennosc itd. Troche czasu jednak to trwalo zanim sobie to ustalilam.
.... brak weglowodanow w moim odzywianiu objawial sie niesamowitym roztargnieniem.Dochodzilo do tego,ze nie moglam sie wyslowic ani skoncentrowac.Taki stan zawsze sie powtarzal i byl niesamowicie nieprzyjemny dla mnie i mojego otoczenia.Zwiekszalam bialko i tluszczu zostawiajac weglowodany na poziomie do 50g,W dniach wykonywania pracy zawodowej przechodzilam koszmar,bo zaspokoiwszy podaz bialka i tluszczu bylam przekonana,ze weglowodany moga poczekac.Nic glupszego,teraz gdy zwiekszylam ilosc weglowodanow poprzednie stany sie nie powtarzaja.
Zadziwiaja mnie tylko ludzie,gdy uparcie twierdza,ze nie jedza wogole weglowodanow lub tylko 50g na dobe.
Stwierdzenie,ze Diete nalezy ustalac dla kazdego indywidualnie jest nadal aktualne.