zeto555
Go
|
Wlasnie chodzi mi od strony praktyczxnej jak to ludzie robia
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
dzieki Tereska
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo ładne artykuły znalazłaś Teresa. Wydrukowałam je i dam synowej. Może przeczyta chociaż....
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
, więc zadowolonych może być więcej?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zastanawiałam się w jakim wątku przedstawić męża wyniki laboratoryjne, ale doszłam do wniosku, że ten jest dobry, bo on idzie właśnie w kierunku ŻO.. Dzisiaj odebrałam jego wyniki laboratoryjne i miałam obawę, że będą złe, bo mąż je.. jak i co mu pasuje - lubi jeść tłusto, lubi mięso i jajka, ale słodkiego też nie odmówi, czasem nawet je zwykły chleb (ale już coraz mniej) a i jabłka też zajada. No i ma on cholesterol całkowity 195 a dwa lata temu miał 233 trójglicerydy ma 135, a 2 lata temu miał 223. Cukier, OB, potas, magnez i próby wątrobowe ma w normie. Miałam obawy, że swoim staraniem o jego zdrowe jedzenie robię mu krzywde, gdyż taka mieszana dieta może być niebezpieczna. Ale nie jest źle. Muszę Was chłopaki rozczarować ..ale tak szybko wdową to ja nie zostanę..
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Oj wygląda na to, że jeszcze długo będą błądzić. Z tej informacji wielu może tylko zrozumieć, że rano mozna pozwolić sobie tłusto, a przy większościowym u ludzi w krajach zachodnich korytkowym modelu jedzenia faktycznie jeszcze szybciej rozkręcą przemianę materii
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od czegoś trzeba zacząć.. są śniadania, potem dodadzą tłuste obiady, aż wreszcie tłuste posiłki 3 x dziennie.. ..no nie wypada tak od razu przyznać dr. Kwaśniewskiemu rację..
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Nie ma to jak dieta niskowęglowodanowa Dr-a Kwaśniewskiego! To jest naprawdę Dieta Optymalna.
Admin, zaczynamy najwyrazniej tesknic za toba!!!! A teraz pytanko do furomowiczow,znajac poglady admina jak rozumiecie jego powyzszy wpis???Zadnej emocjonki? Adminie,a ty,co miales na mysli???
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No coz, "admina" tu nie ma. Moge sie wiec wypowiedziec na temat "emocjonek" jak to nazywasz. Osobiscie, kiedy mam do przekazania cos co ma na prawde sens tez nie urzywam tego wlasnie, poniewaz to cos odwraca uwage i zmienia powage rzeczy. Dlatego jezeli masz do pzrekazania vos co ma jakies znaczenie nie urzywaj tego czegos, bo to cos odwraca uwage i sprowadza Twoja wypowiedzdo rzedu malowartosciowych. O tym sie przekonalem na tym forum. A TY?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Admin napisal : Nie ma to jak dieta niskowęglowodanowa Dr-a Kwaśniewskiego! To jest naprawdę Dieta Optymalna. Adamie,chyba sie nie zroozumielismy,Dieta Optymalna nie jest dieta niskoweglowodanowa,tylko tluszczowa.Dlatego brakowalo mi emotionki po nieprawdziwym zdaniu. Bo jak admin zartuje,to daje odp.emotionki.Ufffff
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Jak to nie jest dieta niskoweglowodanowa?
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jak to nie jest dieta niskoweglowodanowa? Kodar jako stała bywalczyni tego forum utrzymuje że dieta JK jest jedynie tłuszczowa... Niskobiałkowość i niskowęglowodanowość zagubiła. Ale że pisze iż nie liczy, nie waży, to i opinie wyraża w tym samym trybie, "na oko".
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Aaaaaa, to teraz juz wiem dlaczego "Kodar" mnie nie rozumie
|
|
|
|
|
|
|
Gazda412
Go
|
Jak to nie jest dieta niskoweglowodanowa? Kodar jako stała bywalczyni tego forum utrzymuje że dieta JK jest jedynie tłuszczowa... Niskobiałkowość i niskowęglowodanowość zagubiła. Ale że pisze iż nie liczy, nie waży, to i opinie wyraża w tym samym trybie, "na oko". To znaczy, że z żywieniem optymalnym a nawet z dietą optymalną ma nie wiele wspólnego.
|
|
|
|
|
|
|
|