Autor
|
Wtek: Oczyszczanie wątroby (Przeczytany 92649 razy)
|
administ
Go
|
O właśnie! Grunt to świetna reklama!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wczesniej tez byla podobna stronka milosnika biologii, okazal sie brufordopodobnym studenciakiem, a jak wiadomo, to wiadomo czego ich tam ucza. Dla mnie stek bzdur.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy nosisz plastry Aikido?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jujitsu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Co to za "znafca" pisał?
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Kolejny ignorant z wypranym móżdżkiem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Co to za "znafca" pisał? A brufcio taki. Nie wiem czy pamietasz jak rozmawialem ostatni raz z Brufordem, i pytalem go o rozne rzeczy takie a on, ze jest takim hobbystycznym maniakiem sprawdzania wszelkiej alt-medycyny. I ze jeszcze nigdy nie znalazl dzialajacej, bo zawsze cos nie dzialalo. A z drugiej strony nie wiedzial co to jest homeostaza. Ale wystarczylo zebym sie odezwal sie do niego per konowal i juz sie od razu obrazil To wlasnie taki przeczulony na swoim punkcie brufcio
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Co to za "znafca" pisał? A brufcio taki. Nie wiem czy pamietasz jak rozmawialem ostatni raz z Brufordem, i pytalem go o rozne rzeczy takie a on, ze jest takim hobbystycznym maniakiem sprawdzania wszelkiej alt-medycyny. I ze jeszcze nigdy nie znalazl dzialajacej, bo zawsze cos nie dzialalo. A z drugiej strony nie wiedzial co to jest homeostaza. Ale wystarczylo zebym sie odezwal sie do niego per konowal i juz sie od razu obrazil To wlasnie taki przeczulony na swoim punkcie brufcio Jestem przekonana, że tacy "znafcy" jak on, nie robią tego tej dezinformacji medialnej bezinteresownie. Albo w siedzą w branży farmaceutycznej, albo dostają wynagrodzenie za ostrzeganie ludzi przed alternatywnymi metodami leczenia - aby sobie "krzywdy" nie porobili. Nawet wtedy, gdy lekarz postawił już krzyżyk na pacjencie, zawsze jeszcze mogą włożyć rękę do jego kieszeni.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Srać na konowałów! krótko, konkretnie, i prozdrowotnie
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Jestem przekonana, że tacy "znafcy" jak on, nie robią tego tej dezinformacji medialnej bezinteresownie. Albo w siedzą w branży farmaceutycznej, albo dostają wynagrodzenie za ostrzeganie ludzi przed alternatywnymi metodami leczenia - aby sobie "krzywdy" nie porobili. Nawet wtedy, gdy lekarz postawił już krzyżyk na pacjencie, zawsze jeszcze mogą włożyć rękę do jego kieszeni.
E tam, jest prawdopodobnie jest zupełnie odwrotnie, mamy do czynienia z dobrym, lecz strasznie spranym baniakiem. Nie mieści mu się w głowie, tak jak wszystkim nam nie mieściło się przed przeczytaniem książek Dr-a, i zastosowaniem na sobie. Co prawda niektóre z jego pytań (konieczność badań i dokumentacji) są uprawnione, ale kieruje on je nie tam gdzie trzeba. Już dawno, ludzie stosujący ŻO powinni być przebadani, wszystko powinno być udokumentowane, i byłby spokój. ps. jedno co można zauważyć, to o wiele mniejsza aktywność takich brufordów i innych negatorów - liczne publikacje i postępująca popularyzacja diet LCHF, oraz efekty uzyskiwane oprócz Polski np. w Szwecji, skutecznie zamykają im ich bezmyślnie szczekające mordy. Oni już się wystarczająco ośmieszyli, i liczą na to, że zostanie to zapomniane, a ich tożsamość nie ujrzy światła dziennego. Ale tak jak napisał przedmówca: "srać na TAKICH konowałów"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Srać na konowałów! krótko, konkretnie, i prozdrowotnie Jeden z moich klientów chciał schudnąć na LC, poleciłem mu ŻO, z pół roku go nie widziałem, niedawno się pojawił, lżejszy o 10 kg, z włoskami na jeża (dotąd się golił, bo miał łysienie plackowate) i z bananem na twarzy Autoagresywne łysienie minęło, mimo, że je chlebek razowy i pije kefir, ale proporcjum działa Lekarze to się nadają...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
no, to dla przeciwwagi ja mam historię sąsiada: Trzy lata temu, chłop koło 50-ki, przeciętnie zdrowy, silny. Lekkie kłopoty z sercem. Udał się po pomoc do lekarza. Prochy i dieta. Dziś wrak człowieka. Zatłuszczony, po trzech zawałach. Idąc trzyma się za serducho. Właśnie na dniach idzie na jakąś następną operację na serce. Trzy lata było potrzeba lekarzom, żeby z faceta zrobić niedołężnego starca.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
no, to dla przeciwwagi ja mam historię sąsiada: Trzy lata temu, chłop koło 50-ki, przeciętnie zdrowy, silny. Lekkie kłopoty z sercem. Udał się po pomoc do lekarza. Prochy i dieta. Dziś wrak człowieka. Zatłuszczony, po trzech zawałach. Idąc trzyma się za serducho. Właśnie na dniach idzie na jakąś następną operację na serce. Trzy lata było potrzeba lekarzom, żeby z faceta zrobić niedołężnego starca. A co przez trzy lata robił instynkt samozachowawczy i rozum tego pana?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Sluchal zalecen oficjalnej medycyny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Powinien wystąpić dysonans
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Powinien wystąpić dysonans Następuje w chwili zgonu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|