Autor
|
Wtek: Oczyszczanie wątroby (Przeczytany 92639 razy)
|
Zyon
|
Ja mam sasiada, wrocil z wycietym zoladkiem i sledziona, ale z racji przerzutow na wezly i gdziestam jeszcze byl za slaby na chemioterapie. Pomyslalem, ze moze z tego wyjdzie. Dzisiaj sie dowiedzialem, ze zalatwil sobie chemioterapie na za tydzien. No juz go tak milczaco pozegnalem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
A co przez trzy lata robił instynkt samozachowawczy i rozum tego pana? Schorowany człowiek, który nie potrafi sam sobie pomóc, to jeszcze można go wytłumaczyć, ale osoby zabraniające stosowania i wszelkich informacji związanych z wiedzą Doktora Kwaśniewskiego, jak choćby "parszywa trzydziestka" onegdaj, to dopiero sk*&*o.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam sasiada, wrocil z wycietym zoladkiem i sledziona, ale z racji przerzutow na wezly i gdziestam jeszcze byl za slaby na chemioterapie. Pomyslalem, ze moze z tego wyjdzie. Dzisiaj sie dowiedzialem, ze zalatwil sobie chemioterapie na za tydzien. No juz go tak milczaco pozegnalem.
Już chyba Arystoteles mówił, że lepiej nie ruszać nowotworów, dla przeżycia lepiej...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A co przez trzy lata robił instynkt samozachowawczy i rozum tego pana? Schorowany człowiek, który nie potrafi sam sobie pomóc, to jeszcze można go wytłumaczyć, ale osoby zabraniające stosowania i wszelkich informacji związanych z wiedzą Doktora Kwaśniewskiego, jak choćby "parszywa trzydziestka" onegdaj, to dopiero sk*&*o. Blokowanie informacji to w ogóle #%^*+£$}{ Niestety do nas, na dno oceanu, dociera tylko g...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Już chyba Arystoteles mówił, że lepiej nie ruszać nowotworów, dla przeżycia lepiej... Hipokrates, pisalem o tym opisujac Cesarza Wszech Chorob
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Co to za "znafca" pisał? Ano taki, co nie zna "półkorytko p. Ponomarenki" lub Paul Jaminet`a Sam nie wie,że nie wie.... powołując się na badania jw. oj tam oj tam http://www.stachurska.eu/?p=15729 nie dziękuj Tereso
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Już chyba Arystoteles mówił, że lepiej nie ruszać nowotworów, dla przeżycia lepiej... Hipokrates, pisalem o tym opisujac Cesarza Wszech Chorob Arystoteles też, i zalecał mumio, piwo i spacery
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ano taki, co nie zna "półkorytko p. Ponomarenki" lub Paul Jaminet`a Sam nie wie,że nie wie.... powołując się na badania jw. oj tam oj tam http://www.stachurska.eu/?p=15729 nie dziękuj Tereso P. Szczygieł strona 251 PZWL Podstawy Fizjologi Żywienia. Akurat rozmawiałem na temat cholesterolu z wirtualnym kolegą " Gdy jednak za pomocą masowych badań (for Brufcio i innych dochtorów ) na ludziach stwierdzono,że przy 8-14% kcal z tłuszczu poziom cholesterolu jest niższy o 25-50% niż wtedy, gdy ilość kcal z tłuszczów wynosiła 38-49%%, zalecono zmniejszenie spożycia tych składników pożywienia."
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W trosce o zdrowa watrobe, poczytajcie Wątrobowe przysmaki
Wątroba nie jest szczególnie wybredna. Lubi królika, indyka, chudą wołowinę, ryby, ryż, lane kluseczki, ziemniaki z wody, marchewkę, owoce jagodowe, chude mleko, kefiry, jogurty, zupy warzywne (niekoniecznie na tłustym wywarze - lekkie, chociaż pożywne), kompoty owocowe (niezbyt słodkie) - jest z czego wybierać.
Praca gruczołu przebiega sprawniej, gdy dieta obfituje w gotowane, młode warzywa. Zapewnij wątrobie źródła probiotyków, w tym kiszoną kapustę. http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/56,140283,13184664,5__Nakarm_ja_wlasciwie,,6.html
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
"Chuda wołowina", znaczy stek może być?! To pięknie! Sława Cię wyróżni. http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4253.msg315361#msg315361Ano taki, co nie zna "półkorytko p. Ponomarenki" lub Paul Jaminet`a Sam nie wie,że nie wie.... powołując się na badania jw. oj tam oj tam http://www.stachurska.eu/?p=15729 nie dziękuj Tereso P. Szczygieł strona 251 PZWL Podstawy Fizjologi Żywienia. Akurat rozmawiałem na temat cholesterolu z wirtualnym kolegą " Gdy jednak za pomocą masowych badań (for Brufcio i innych dochtorów ) na ludziach stwierdzono,że przy 8-14% kcal z tłuszczu poziom cholesterolu jest niższy o 25-50% niż wtedy, gdy ilość kcal z tłuszczów wynosiła 38-49%%, zalecono zmniejszenie spożycia tych składników pożywienia." Co tam, "ważne, żeby dzieci były zdrowe". Tylko kogo to obchodzi, prócz kobiet?!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W trosce o zdrowa watrobe, poczytajcie Wątrobowe przysmaki
Wątroba nie jest szczególnie wybredna. Lubi królika, indyka, chudą wołowinę, ryby, ryż, lane kluseczki, ziemniaki z wody, marchewkę, owoce jagodowe, chude mleko, kefiry, jogurty, zupy warzywne (niekoniecznie na tłustym wywarze - lekkie, chociaż pożywne), kompoty owocowe (niezbyt słodkie) - jest z czego wybierać.
Praca gruczołu przebiega sprawniej, gdy dieta obfituje w gotowane, młode warzywa. Zapewnij wątrobie źródła probiotyków, w tym kiszoną kapustę. http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/56,140283,13184664,5__Nakarm_ja_wlasciwie,,6.htmlPrawidłowo przecież.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
no racja
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo to dla wielu sens zycia jest, tylko oni jeszcze nie zdaja sobie z tego sprawy. Co by zrobil Adam jakby nagle jakims cudem wyzdrowial? Budzi sie rano, i nie ma alergii, nietolerancji, nie trzeba wazyc moczu przed wypiciem.....taka pustka. To tak jak my pijemy kawe Teraz weganizm jest modny, lewatywy z kawy i wyciskarki do sokow z trawy Ostatnio tak slyszalem od jednego takiego co wygladal jakby z Auschwitz wlasnie przyjechal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|