friga
Go
|
MIALAM usg robione kilka krotnie. nic nie wyszlo!amylaze zrobie jutro jak nie spadla to chyba sie powiesze!mecze sie z nia od listopada i nic nie robie tylko szperam po necie co to moze byc.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Oczywiście nie "na" tylko "w".
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Czasem jest tylko jeden kamień, który dokładnie wypełnia woreczek i go nie widać w usg.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
byłam u najlepszego lekarza w krakowie!ma najlepszy sprzet na maloposlkie podobno!wiec mu wierze.togografia jamy brzusznej tez nic nie wykazala a tu juz jest bardzo dokladnie.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
figa - kiedyś nie było tak doskonałej diagnostyki, ale były inne metody. Jeżeli zjesz trzy jajka na twardo lub pół tabliczki czekolady i zacznie boleć, to na bank jest kamień
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
ja moge zjesc 2 cale czekolady i nic mnie nie boli:) teraz oczywiscie juz nie jem!:) jajek nie probowalam:)chyba 3 nie dam rady zjesc:)
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
DZIS mam straszne bole po prawej stronie!pod zebrami?
sniadanie: 1 jajko 3 zoltka maslo 30 dzem 20
podwieczorek masa kakaowa 100g po niej zaczla sie ten bol!
obiad 2 jajka sadzone ziemniaki 100 warzywa 100 maslo 30g
prosze o pomoc Trochę się gubisz w wypowiedziach, zdecyduj się
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
A CO tu zle?bo nie rozumiem??
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
3 cale jajka na twardo nie zjem.a no tak!to jadam tyle, myslalam ze chodzi o to ze to maja byc jajka gotowane na twardo i same jako takie zjedzone!tak to ja jajka jem i nic mnie sie nie dzieje!w takim razie woreczek pusty:)
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
3 cale jajka na twardo nie zjem. Ja też nie, bo z rana wolę same żółteczka zapite 200ml śmietanki 30% tł... Strasznie skompilkowane śniadanie - nie? I tylko 600kcal!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"friga" już wiem, ty nie masz genotypu na Dietę Optymalną niestety, ale siem nie przejmuj, ty przejdź na lutzowitoszka i będziesz jak molka!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
podwieczorek masa kakaowa 100g po niej zaczla sie ten bol! Ale tam nie pisze, że: "Ciepłą masą smarować jamę ustną, przełyk i żołądek żołądek" tylko cyt: "Ciepłą masą smarować ciasta lub ciasteczka." "friga" zastosuj lutzowitoszka, bo twoje wyobrażenie o Diecie Optymalnej na 100% ci zaszkodzi!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
podwieczorek masa kakaowa 100g po niej zaczla sie ten bol! Ale tam nie pisze, że: "Ciepłą masą smarować jamę ustną, przełyk i żołądek żołądek" tylko cyt: "Ciepłą masą smarować ciasta lub ciasteczka." Czyli z polewy zrobiła się polewka...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
No, taka wyrafinowana formuła "30g"...
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
zle patrzycie! tam pisze zeby ja jesc z bita smietana.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Go
|
ja juz bylam jakis czas temu na DO I pomoglo. dlaczego Wojech uwazasz ze nie mam genotypu na DO?Pytam z ciekawosci?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
zle patrzycie! tam pisze zeby ja jesc z bita smietana. Piszesz androny! Z bitą śmietaną można jeść przepis 700 o proporcji BTW jak 1:40:4 a nie 699... A 1300 kcal z przepisu 700 to jest ilość energii na około 15 km biegania, a nie na siedzenie przy kompie...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Piszesz androny! Z bitą śmietaną można jeść przepis 700 o proporcji BTW jak 1:40:4 a nie 699... A 1300 kcal z przepisu 700 to jest ilość energii na około 15 km biegania, a nie na siedzenie przy kompie... I to trzeba się spieszyć żeby tyle energii spożytkować, bo przy rekreacji nawet to trudno osiągnąć. zle patrzycie! ...
Twoja wątroba "widzi" to jednak inaczej, napisz do "Bacy" ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja bym jednak nie polecała nikogo, kto nie ma uprawnień do leczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|