administ
Gość
|
Proporcja jest majstersztykiem geniuszu PRAWDA! ZamkiÄta dla ĹlepcĂłw. Prof. Lutz wiedziaĹ, co pisze na temat "ZĹotej proporcji" Dr-a KwaĹniewswkiego.Â
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Gość
|
Fajnie sie czyta to co piszecie moi drodzy Optymalni !!! Niestety, musze dorosnac do tego, ale jestem zdeterminowany bo zdrowie wazniejsze. Mam pytanie : czy jecie wszystkie posilki zbilansowane proporcjonalnie?? W ten sposob chyba najlatwiej nie przejadac sie. U mnie oprocz planowanych proporcji sa tez planowane ilosci i moze tu tkwi tez bĹÄ
d? Musze sie wiele od Was nauczyc, ale bardzo chce.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Spokojnie czytaj, stosuj i koryguj pod siebie, a bÄdzie dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Gość
|
KiedyĹ byĹem z tÄ
dolegliwoĹciÄ
w Gliwicach u dr. J. KwaĹniewskiego. Po doradach skoĹczyĹa siÄ arytmia mimo iĹź byĹo to wiele lat temu. Przeczytaj str 4 tego tematu. Adampio przeszĹo natychmiast. A czemu Admin milczy? - przecieĹź wie.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Gość
|
Czytam wszystko co napisaliscie na ten temat i probuje stosowac. Mysle, ze drastyczne ograniczenie tluszczu zrobilo wiele zla, ale chcialem szybciej tracic n awadze. N a razie czytam, ucze sie i chlon ewiedze ile moge - dobrze, ze jestescie tutaj.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
KiedyĹ byĹem z tÄ
dolegliwoĹciÄ
w Gliwicach u dr. J. KwaĹniewskiego. Po doradach skoĹczyĹa siÄ arytmia mimo iĹź byĹo to wiele lat temu. Przeczytaj str 4 tego tematu. Adampio przeszĹo natychmiast. A czemu Admin milczy? - przecieĹź wie.
Admin milczy, bo wie, Ĺźe to, co dobre dla ciebie, nie musi byÄ rĂłwnie dobre dla innych. Bo mam doĹwiadczenie i nie sÄ
dzÄ, ani nie uogĂłlniam w sporadycznych przypadkach. Tylko wiem jak postÄpowaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Gość
|
Panie Tomaszu ale tylko proba czyni mistrza.
A jak nie wie co probowac?To daleko mu bedzie do perfekcji o ktorej Pan pisze.
Mysle ze nawet jesli cos dobre dla jednego a zle dla drugiego to warto sprobowac zwlaszcza ze temat nie jest blachy!Jak to danemu oragnizmowi nie bedzie pasowac to poprostu sam to odrzuci!Proste prawo bilogii.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mysle ze nawet jesli cos dobre dla jednego a zle dla drugiego to warto sprobowac...
Po pierwsze nie szkodziÄ - taka zasada panuje na forum.
|
|
|
|
|
|
|
friga
Gość
|
Jakby sie kazdy trzymal tej zasady to chyba by sie tu rozmawiala o "mimrach z mamarami"!
To w takim razie jest zle pojmowana funkcja "forum" , gdyz w takim miejscu wymiana pogladami POWINNA byc , jak na kazdym innym forum taka jest idea stwarzania FORUM i zrzeszania sie ludzi na takich portalach!!
Zawsze mozna dodac "a mnie pomoglo..." itp. i sprawa jest jasna
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
MyĹlaĹem, Ĺźe chodzi o wyleczanie przez kabel i klawiaturÄ! A tak to jak wszÄdzie - pogadaÄ sobie moĹźna, jeĹli siÄ chce. PS mnie nic nie pomogĹo, bo nie miaĹo na co.Â
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
MyĹlaĹem, Ĺźe chodzi o wyleczanie przez kabel i klawiaturÄ! A tak to jak wszÄdzie - pogadaÄ sobie moĹźna, jeĹli siÄ chce. PS mnie nic nie pomogĹo, bo nie miaĹo na co. admin-ty jestes inna inkszosc, jestes ,,porzadnie,, zywiony od urodzenia,inni mogli nie miec tyle szczescia
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Ale rozumu chciaĹbym WIÄCEJ!
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Niczego wiÄcej nie potrzebujÄ, ale kilka GB by siÄ mi jeszcze zdaĹo do szczÄĹcia.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Gość
|
Niczego wiÄcej nie potrzebujÄ, ale kilka GB by siÄ mi jeszcze zdaĹo do szczÄĹcia. od czego to zaleĹźy? moĹźe byĹmy siÄ zrzucili wspĂłlnie na te dodatkowe GB?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
DziÄkujÄ, poradzÄ sobie sam.
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Gość
|
Juz 3 dni na tluszczu powyzej 3 i jest lepiej. Arytmia jeszcze jest , ale serce wali nie tak mocno i nie zawsze nierowno. Taka ciekawostka : po 2 drinkach wszystko przechodzi, ale ta kto mozna wpedzic sie w naĹĂłg
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sprawdzasz ketony? Bo przy niedoborze wÄglowodanĂłw arytmia teĹź lubi dokuczaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Emil
Gość
|
Przez tydzien zwiekszalem wegle do ponad 80g i nic nie pomagalo wiec pewnie to nie to. Wlasnie zauwazylem, ze jak tylko obcinalem drastycznie tluszcz to sie zaczynaly takie rzeczy. Mysle, ze to ma zwiazek wlasnie z tym. 3 dni na tluszczu ponad 3x do bialka i chyba cos lepiej jest, ale calkim nie przeszlo. Moze to minie bo juz sam sie martwie od 2 tygodni.
|
|
|
|
|
|
|
|