renia
|
Pewnie pracują, tylko śniegu jeszcze mało..
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Renia - niedaleko mnie jest dużo wyciągów i stale czynne. Nie są to wyciągi krzesełkowe ani orczykowe. Nie wiem jaka jest ich nazwa ale są czynne non stop. Jest to oddział chirurgii w szpitalu. Brrrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Renia - niedaleko mnie jest dużo wyciągów i stale czynne. Nie są to wyciągi krzesełkowe ani orczykowe. Nie wiem jaka jest ich nazwa ale są czynne non stop. Jest to oddział chirurgii w szpitalu. Brrrrrrrrrr
BACO - dowcip Ci się wyostrzył
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli trzeba najpierw jednym wyciągiem wjechać, potem zjechać i wylądować na drugim .. ..no niestety często tak bywa..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...wszystkiego najlepszego BACA...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gwidon, skoro ukazujesz się nam jako Święty Mikołaj, to czyń swoją powinność.. a nie tak z pustymi "ręcami"..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Gwidon, skoro ukazujesz się nam jako Święty Mikołaj, to czyń swoją powinność.. a nie tak z pustymi "ręcami".. ...cos ci sie pomieszalo babo mikolaja jest dopiero 6-go grudnia,a dzis to solenizant powinien postawic ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo niegrzecznie piszesz. Kwiatki można dać nie tylko w Mikołaja. Urodziny są wystarczająca okazją..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Bardzo niegrzecznie piszesz. Kwiatki można dać nie tylko w Mikołaja. Urodziny są wystarczająca okazją..
...jak niegrzecznie?to wszystko jest zargon, nie znasz sie na tym? chlop na urodziny stawia flaszke,a nie jakies kwiaty,ktore zaraz zwiedna ...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Panie Stasiu,STO LAT,STO LAT.....
"""Wszystko, co było Twoim marzeniem.. co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione""" zyczy A.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Spoznione ale szczere zdrowia, szczescia i slodyczy Adam Tobie zyczy.
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Dziękuję wszystkim za życzenia. Może jestem staroświecki ale to było bardzo miłe. Jeszcze raz - dziękuję bardzo.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Dziękuję wszystkim za życzenia. Może jestem staroświecki ale to było bardzo miłe. Jeszcze raz - dziękuję bardzo.
A dlaczego zaraz "staroświecki" ? Przecież wszyscy lubimy, gdy inni o nas pamiętają i dają tego dowód Ja uwielbiam takie miłe gesty, a Wy Kochani?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też jestem staroświecka..
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Liberator - wszystkiego najlepszego w dniu urodzin. Wprawdzie to dopiero jutro, ale może mnie nie być - więc jeszcze raz NAJLEPSZEGO
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
"Baca" je mam 22.czerwca
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
adampio będziemy pamiętać...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To fakt! Bilety lotnicze taniuśkie, to przylecimy, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"adampio" ma duży dom, to ja wybiorę się z całą rodzinką... i psem .
|
|
|
|
|
|
|
|