Gwidon
Go
|
...serdeczne dzieki wszystkim zyczliwym za zyczenia urodzinowe ... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszystkiego dobrego życzę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z okazji urodzin: stu (i więcej) lat w zdrowiu i szczęściu, spełnienia wszystkich marzeń, spokojnego życia w gronie najbliższych, urzeczywistnienia się stworzonego przez Pana Doktora programu uzdrowienia narodu i wszelkiej pomyślności życzę Doktorowi Janowi Kwaśniewskiemu. Przy okazji dziękuję za otrzymane zdrowie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Przyłączam się z przyjemnością do życzeń urodzinowych dla twórcy Diety Optymalnej dr Jana Kwaśniewskiego. Najserdeczniejsze życzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...wszystkiego najlepszego , 100 lat Panu Doktorowi...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Panu Doktorowi Kwaśniewskiemu stu zdrowych i szczęśliwych lat życzę!
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Dużo radości , pogody ducha i samych słonecznych dni. Żyj nam wiecznie , Drogi Jubilacie!
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Wszelkiej pomyślności, dużo zdrowia i spełniania marzeń dla Pana Jana Kwaśniewskiego
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Twórcy ŻO w dniu urodzin wszystkiego najlepszego; zdrowia i wszelkiej pomyślności życzy Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Wyjątkowo szczęśliwych chwil dla wyjątkowego Człowieka. Dzięki za wspaniały gest dzielenia się swą wiedzą.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zapamiętałem informację o wspólnym bieganiu. A teraz przeczytałem bardzo optymistyczną wiadomość... wspólny spacer. To mnie raduje.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
I ja przyłączam się do tych najlepszych życzeń urodzinowych To święto również nasze, którzy dzięki Szanownemu Twórcy ŻO, po jego zastosowaniu, możemy realizować swoje marzenia o życiu w pełni, a już na pewno w pełni sił Wszystkiego najpiękniejszego Panie Doktorze !
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zapamiętałem informację o wspólnym bieganiu. Tata lubi dużo do mnie mówić, gdy jesteśmy sami.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...wszystkiego najlepszego,100 lat i jedna zima na tego abrahama ,to flaszka musi bya , a najlepiej dwie , zeby dwa razy nie ganiac ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z okazji 50 urodzin, dużo szczęścia, zdrowia i marzeń spełnienia życzy Renia... 50 lat minęło jak jeden dzień, na drugie teraz tyle przygotuj się..........
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kwiatki kazałam dołączyć, a doręczyciel się nie wywiązał... Muszę to zrobić osobiście... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wszystkiego najlepszego również życzę.
|