WojciechS
Go
|
i psem... Ale pies musi mieć ważną wizę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
On sobie poradzi. Jest wyszczekany.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale w Danii też zdejmują odciski łapy i prześwietlają przez futro... Bo terroryzm międzynarodowy czuwa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W takim razie zostaję w kraju. "adampio" może spokojnie odetchnąć...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
W takim razie zostaję w kraju. A bez pupila nie możesz jechać?
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Ja nie mogłabym sie ruszyć bez mojej kotki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W takim razie zostaję w kraju. A bez pupila nie możesz jechać? Nie, tak na serio, to jego bym w podróż nie wzięła. Jakby zobaczył kota to biegłby ze smyczą ciągnąc mnie za sobą....
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
to biegłby ze smyczą ciągnąc mnie za sobą.... To on z takich, co na spacer wyprowadza...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ja nie mogłabym sie ruszyć bez mojej kotki Jak Renia rezygnuje z psa, to chyba możesz zabrać kota?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
to biegłby ze smyczą ciągnąc mnie za sobą.... To on z takich, co na spacer wyprowadza... Tak jakby. A ja jestem z takich co się boją z nim wychodzić na spacer. Nie dam rady go utrzymać . Tylko starszy syn z nim wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie mogłabym sie ruszyć bez mojej kotki Jak Renia rezygnuje z psa, to chyba możesz zabrać kota? No ja ( a właściwie pies) już się wycofuje - raczkiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Taka zima a Wam wyjazdy w glowie. Tu sniegu po pas i mrozu po pachy. Nie ma to jak w domu
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale my się wybieramy dopiero po dwudziestym czerwca... Będzie sucho i upalnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Wlasnie w czerwcu jestem na wczasach zagranicznych. jeszcze nei wiem gdzie ale planuje 3 tygodnie u Pana Corleone na Sycylii Zona chce poplywac na gondolach w Wenecji ale chyba ja namowie na tydzien w Wenecji i dwa u mafiozow.
|
|
|
|
|
|
|
|