Teresa Stachurska
Go
|
Się dołączam Zeto555, zdrowia i szczęścia!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
też się podłączam. 43 lata - młodzieniaszek...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
................wszystkiego dobrego.................
|
|
|
|
|
|
|
BACA
Go
|
Zeto555 -- wszystkiego lepszego.....
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zeto.... co najmniej sto lat
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
I ja życzę samych wspaniałości na kolejne lata
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zeto wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Zdrowia, radości, pogody ducha
|
|
|
|
|
|
|
zeto555
Go
|
Milo wejsc na forum i przeczytac takie posty. Dziekuje Wam kochani.
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
To http://www.yazgulu.com/Guller/146.swf dla Was drogie Panie. Niech ten dzień przepełni Radość i Miłość , a każdy następny niech będzie symptomem zdrowia , szczęścia oraz wszelkiej pomyślności. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękne i pięknie dziękuję...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Szczęścia życzę Tobie, sobie i kobietom na całym globie! By marzenia się spełniały a Nas chłopy wyręczali! My dziś drinki i kaweczki NASZE ŚWIĘTO DZIŚ BABECZKI!!!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Byśmy zawsze były górą i jeździły dobrą furą. Byśmy kasy miały w brud, przekroczyły sławy próg. By faceci przy nas mdleli, nosić nas na rękach chcieli. By nam dali coś w prezencie, gdy dzień 8 marca będzie. Ps. Podziękowania dla Kristana
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
To http://www.yazgulu.com/Guller/146.swf dla Was drogie Panie. Niech ten dzień przepełni Radość i Miłość , a każdy następny niech będzie symptomem zdrowia , szczęścia oraz wszelkiej pomyślności. Pozdrawiam. I ja pięknie dziękuję, chociaż odczytałam dopiero dzisiaj
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jerzy555 (no może od jutra Jerzy556 ) ponieważ dzisiaj tutaj zajrzałeś - a nie robisz tego zbyt często - pozwolę sobie już dziś (dzień w przód) złożyć Tobie moc serdecznych życzeń urodzinowych: szczęścia, zdrowia i radości oraz zadowolenia z najbliższych, ze swoich turystycznych zainteresowań (czynnych) i obranej ścieżki żywieniowej. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...wszystkiego dobrego...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
I ja się dołączam: wszystkiego najszczęśliwszego
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak najbardziej przyłączam się: "Jerzemu555"- solenizantowi ukłony ode mnie.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Witam wszystkich serdecznie Serdecznie dziękuję za życzenia, to bardzo miłe i podnoszące na duchu szczególnie w tych zahukanych czasach. Mam refleks szachisty jak widać, 3 dni trwało żebym się obudził i zauważył Wasze życzenia. Poprawię się na przyszłość. Żyję już wszelkimi wypadami na łono natury i stąd taki gapa. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za życzenia Pozdrawiam wszystkich jerzy555
|
|
|
|
|
|
|
|