jerzy555
Go
|
Jerzy555 (no może od jutra Jerzy556 ) najlepiej by było jerzy5455 (5kwiecień55r.)ale nie będę już zmieniać
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jerzy to ja mam refleks szachisty , bo dopiero teraz składam Ci życzenia.Miałam pamiętac i zapomniałam. Życzę Ci cudownej wyprawy rowerowej po Ukrainie i niesamowitej kondycji oraz jak najmniej siniaków. Zdrowia i słonecznych dni.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Jerzy to ja mam refleks szachisty , bo dopiero teraz składam Ci życzenia.Miałam pamiętac i zapomniałam. Życzę Ci cudownej wyprawy rowerowej po Ukrainie i niesamowitej kondycji oraz jak najmniej siniaków. Zdrowia i słonecznych dni. dzięki dzięki, w najbliższą sobotę jedziemy z namiotami na dwa dni po naszej piotrkowskiej ziemii, będzie fajnie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ja również życzę udanej wyprawy, ładnej pogody i pogody ducha od ucha do ucha...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
To ja również życzę udanej wyprawy, ładnej pogody i pogody ducha od ucha do ucha... pogoda ducha jest najważniejsza, szczególnie od 4 lat systematycznie ta siła rośnie Ta inna pogoda zawsze jest dobra tylko czasami ludzie są nie przygotowani
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
jestem w pracy i nie mam głośniczków ale posłucham sobie w domciu dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Najlepszego wszystkiego, ale w pracy siem pracuje, a nie przegląda Internet...
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
wydajność, wydajność i jeszcze raz WYDAJNOŚĆ! Tego oczekuje pracodawca.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Najlepszego wszystkiego, ale w pracy siem pracuje, a nie przegląda Internet... no widzę że jedziemy na jednym wózku, czyli obaj przeglądamy ale wielkie dzięki
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Przeglądamy i owszem, ale ja już jestem na EMERYTURZE!
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
wydajność, wydajność i jeszcze raz WYDAJNOŚĆ! Tego oczekuje pracodawca. jak jest taka potrzeba to siedzę w pracy nawet i 20 godzin ale luzik też jest
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przeglądamy i owszem, ale ja już jestem na EMERYTURZE! Takiemu to dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
jak jest taka potrzeba to siedzę w pracy nawet i 20 godzin ale luzik też jest To bardzo niehigieniczny tryb życia! Ale trudno, jak tak trza, to trza...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Takiemu to dobrze... Sie wie, ale załapałem się tylko na pierwszy filar...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
jeszcze 9 latek trzeba w moim przypadku popracować jeszcze a potem się zobaczy. Może zwolnię miejsce dla młodzieży, niech ona też ma szansę na emeryturkę
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
9 latek zleci jak z bicza, niestety... Tylko małoletnim przed trzydziechą siem czas dłuży...
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
fajne hehe, a skąd wyczaiłaś że mam biały rower? ja mam naprawdę biały rower
|