|
kristan
Go
|
Niech mi będzie wolno za pośrednictwem tego forum złożyć serdeczne życzenia z okazji nadchodzących Świąt. A zatem, Administratorowi , jak również całej jego rodzinie z Seniorem Rodu na czele , oraz wszystkim uczestnikom tego forum , życzę , zdrowych, pogodnych i dobrych Świąt Wielkanocnych , pełnych radości , miłości i prawdy. Niech ideały te , na stałe zagoszczą w Waszych sercach. Wesołego Alleluja.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
**•.♥♥•** Gdy wiosną jaśmin w biel się stroi A wierzby w zachwyceniu płaczą Jakże możliwe jest, by pojąć Że śmierć ma nowe życie znaczyć…
Radości ze zrozumienia sensu Wielkanocy oraz przekonania na co dzień, że Dobro ma swój sens i cel.
Dla wszystkich uczestników tej społeczności, tego i bratniego forum - przesyła Opal.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
... i bratniego forum... a szczególnie dla płaskiej, dwójcy w trójcy psychejedynej i Maciusia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych wszystkim Forumowiczom i osobom nas czytającym, życzę dużo szczęścia, zdrowia oraz ciepła rodzinnego - nie tylko od święta...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych , wesołości wszelakiej i obfitości w szczęściu Alleluja!
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
jeśli podczas mojej nieobecności w ciągu zbliżającego się weekendu majowego ktokolwiek z forumowiczów będzie miał urodziny, to niniejszym składam najlepsze życzenia zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń oraz wszelkiej pomyślności w zyciu osobistym i rodzinnym
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...no...jakoś tak dziwnie wyszło...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Reniu, wszystkiego najpiękniejszego życzę
(dlaczego nie ma Ciebie w naszym kalendarzu???)
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Nie ma mnie w kalendarzu, bo nie chcę, żeby wszyscy wiedzieli, że ja już skończyłam 52 lata...Tylko ciii... Nie czuję się na tyle... Zoniu cudowne życzenia...dziękuję. To ja właściwie powinnam mówic Ci na Pani Jestem młodsza troszkę więcej niż o rok Ale też jestem majowa dziewczyna
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie ma mnie w kalendarzu, bo nie chcę, żeby wszyscy wiedzieli, że ja już skończyłam 52 lata...Tylko ciii... Nie czuję się na tyle... Zoniu cudowne życzenia...dziękuję. To ja właściwie powinnam mówic Ci na Pani Jestem młodsza troszkę więcej niż o rok Ale też jestem majowa dziewczyna Majowe dziewczyny są najlepsze...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...bo spod znaku byka...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kochana Zoniu z okazji urodzin składam Tobie moc najserdeczniejszych życzeń urodzinowych: dużo szczęścia, zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|