Radzio
Go
|
A tak Zoniu, mnie też jest miło złożyć Ci życzenia Wszystkiego oczywistego.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zoniu przyjmij serdeczne życzenia zdrowia, radości i pogody ducha Spełnienia marzeń.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Kochani moi...bardzo...bardzo Wam serdecznie dziękuję za te piękne życzenia Reniusia, Tobie szczególnie dziękuję, że przypomniałaś mi, że powinnam tu zajrzec, dzięki czemu mogłam te wspaniałe życzenia odczytac Pozdrawiam Was serdecznie i Wam również życzę samych wspaniałości
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie smutno Tobie bez rodziny w tym dniu... ale tutaj masz drugą rodzinę, taką optymalną...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Pewnie smutno Tobie bez rodziny w tym dniu... ale tutaj masz drugą rodzinę, taką optymalną... A właśnie, że dzisiaj odwiedził mnie mój syn Lepszego prezentu nie mogłabym się spodziewac No i cała rodzinka już na mnie czeka. Spodziewam się niezłej imprezki. Zostało już tylko 7 dni. Ale rodzinka Optymalnych jest de best
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli same dobre wieści...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Czyli same dobre wieści... Tak Reniusia, mimo wszystko piękny dzień dzisiaj miałam, a przede mną równie piękne....już za chwil parę
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
KANGUR żyjesz? Nie mogę do Ciecie doskicać, bo zadaleko, ale... Przyjmij życzenia najserdeczniejsze z okazji OKRĄGŁEJ ROCZNICY! Wszystkiego dobrego...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"Kangur" wszystkiego umiarkowanie niskowęglowodanowego. A wiesz, nie wydaje mi się żeby dzielił nas "ocean". To może być coś znacznie mniejszego.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"kangur" wszelkiej pomyślności.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"kangur" z okazji siedemdziesiątych urodzin życzę Ci zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
"kangur" pewnie teraz śpi...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...wszystkiego najlepszego...
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
"kangur" pewnie teraz śpi... Kangur juz wstal i dziekuje wszystkim za zyczenia. Podczas spiewania "Happy Birthday" na moim przyjeciu urodzinowym, przylecialy dwie papuzki, siadly na poreczy tarasu, krecily glowkami przygladajac sie przyjeciu. Dzieci probowaly je karmic, ale sie wystraszyly i odlecialy. To chyba byly te same, co mi wyzeraly slonecznik.
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Kangur, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia życzy jerzy555
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gwidon, z okazji urodzin życzę Ci dużo szczęścia, zdrowia i pogody ducha...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
I ja też się przyłączam do życzeń!
|