WojciechS
Go
|
Lepsze to niż nadwaga...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tyż prowda....
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Jak ja chciałabym być cienka
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Jak ja chciałabym być cienka Wszystko przed Tobą. Chcieć to podobno móc. Dostęp do wiedzy masz... Tylko nie bardzo mogę ją stosować Ale jeszcze tylko 3 tygodnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tylko nie bardzo mogę ją stosować Ale jeszcze tylko 3 tygodnie... Z tych dwóch zdań ja jedynie "odczytałem": jeszcze nie bardzo chcę. Czyli nie jest "jeszcze" aż tak źle z tą "cienkością". P.s. Zoniu, jeżeli to powyżej napisałem zbyt surowo, to wiesz... polej to oliwą. Z pierwszego tłoczenia, surówki podobno właśnie wtedy lepiej smakują.
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Tylko nie bardzo mogę ją stosować Ale jeszcze tylko 3 tygodnie... Z tych dwóch zdań ja jedynie "odczytałem": jeszcze nie bardzo chcę. Czyli nie jest "jeszcze" aż tak źle z tą "cienkością". P.s. Zoniu, jeżeli to powyżej napisałem zbyt surowo, to wiesz... polej to oliwą. Z pierwszego tłoczenia, surówki podobno właśnie wtedy lepiej smakują. Oleję...oleję, albo w ucho oberwiesz
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jestem za drugą opcją...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Reniuś, nie ma się czego wstydzić, ja tez bardziej przychylam się do tej drugiej opcji I tak w ogóle, to mam ogromną chęć przywalić komuś....choćby w ucho
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Jak masz chęć to się nie powstrzymuj... w razie draki ja będę po Twojej stronie... Nie mówiłam? Na Ciebie zawsze można liczyć
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Wszystkiego Najlepszego Baca !