|
Zonia
Go
|
Specjalna będzie w czerwcu, ale Chyba lepsze są takie życzenia "bez okazji" z wdzięczności... To jest podobnie jak z kwiatkiem od męża. Na urodziny tak nie cieszy jak bez okazji... Nic mi na ten temat nie wiadomo
|
|
|
|
|
|
|
|
temida135
Go
|
Reniu cieszę się, ze mamy Cię na tym forum, w moich oczach jesteś nasza szefową... tak trzymaj...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Temido kochana, ja nie jestem ani nie chce być, żadną szefową. Mogę być "dyżurną" a dyżurni mogą się zmieniać...Ale lubię to Forum i Was i każdą wolną chwilę tutaj spędzam. Cieszę się, że trafłam na to Forum i w ogóle, że dowiedziałam się o Diecie Optymalnej, i przede wszystkim, że Doktor ją odkrył, i że jestem zdrowa. Tak bym jeszcze chciała, żeby więcej ludzi poznało Dietę Optymalną i mogło się wyleczyć. Najlepiej by było gdyby w końcu był to zalecany sposób żywienia przez IŻiŻ. Ale to jeszcze trochę potrwa...Ciężko zmienić wszystkich, ale gdyby tak każdy przeczytał książkę "Jak nie chorować" Doktora Kwaśniewskiego i zastosował się do jej zaleceń to na tym świecie byłoby pięknie. Ludzie byliby zdrowi i rozsądni. Zmiany te już się dzieją oddolnie, ale dobrze by było i znacznie szybciej, gdyby odgórnie zaczęło się zmieniać na lepsze... Trochę się rozmarzyłam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zoniu, z okazji urodzin, życzę Ci dużo szczęścia, zdrowia, radości życia i spełnienia najskrytszych marzeń. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...wszystkiego dobrego...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zoniu, stu zdrowych i szczęsliwych lat
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Kochani, bardzo pięknie dziękuję Reniu, jaki piękny ten bukiet! Wczoraj pocztą dostałam bukiet róż od mojego syna, łezka mi się zakręciła
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zonia, wszelkiej pomyślności!
|
|
|
|
|
|
|
Ami
Go
|
wszystkiego co NAJ, NAJlepsze
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zoniu kochana, moc zdrowia, śmiechu i tłuszczu w jedzeniu
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Kochani, nieustająco dziękuję pięknie ....fajni jesteście !!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zoniu, ja sobie tą datę zaznaczyłam na ściennym kalendarzu, żeby nie przegapić...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Zoniu, ja sobie tą datę zaznaczyłam na ściennym kalendarzu, żeby nie przegapić... O joooj! Reniusia, czym sobie na to zasłużyłam???
|
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
To tak po starej znajomości... ale nie bardzo starej bo jesteśmy młode... Prawdę mówisz Reniusia
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Gwidon, wszystkiego najpiękniejszego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ode mnie również wszystkiego najlepszego... (a miałam się nie odzywać )
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Panie Gwidonie, zdrowia!
|