renia
|
Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilię gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Wam radości, aby Wam się darzyło, z roku na rok lepiej było. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zdrowych i wesołych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich forumowiczów piszących i tych czytających.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wesołych Świąt i wszystkiego co najlepsze życzę Dasna
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z okazji urodzin "zeto555" życzę Ci dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To jeszcze ja... Jarząbek . Zdrowych i wiosennych Świąt Wielkanocnych życzę.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych dla wszystkich forumowiczów oraz Admina, bez którego, to wszystko tutaj by sie nie kręciło. życzy Blackend
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Życzę zdrowych i pogodnych Świąt wszystkim Forumowiczom oraz czytającym nas Gościom... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Życzę wszystkim potężnego zdrowia, fontanny humoru, najpiękniejszych jaj na świecie i słońca co późno chodzi spać.
Dasna
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziękujemy, wzajemnie, niech tak będzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych, radosnych, i spokojnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka, mokrego dyngusa, a także odpoczynku w rodzinnym gronie
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...zdrowych i wesolych swiat wszystkim...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Serdecznie dziękuję, zastosowałem się. Choć na temat jaj opinie są podzielone.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z okazji urodzin życzę Tobie Jerzy samych radosnych i szczęśliwych dni w życiu. Dużo zdrówka i słoneczka, abyś mógł w końcu dosiąść swojego "rumaka"... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dołączam się. Najlepszego!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Szerokiej drogi i wszystkiego dobrego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Zofijeczko", z okazji Twoich urodzin (młodziutka jesteś ) życzę Ci dużo zdrowia, szczęścia i uśmiechu na co dzień. P.S. Mam nadzieję, że tutaj zajrzysz...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zonia też rzadko tu zagląda, ale może te życzenia kiedyś przeczyta... Zoniu, z okazji urodzin, życię Ci wiele, wiele zrówka, pogody ducha i samych radosnych chwil w życiu... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|