renia
|
Powrotu do pełnego zdrowia i 100 lat w szczęściu, z okazji urodzin, życzę solenizantowi "RG"...
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Powrotu do pełnego zdrowia i 100 lat w szczęściu, z okazji urodzin, życzę solenizantowi "RG"... Ślicznie dziękuje
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie! I "zofijeczce" też, dużo mróweczek do tego...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów w takim razie. Sorry jak się czasami spóźnię, ale nie śledzę na bieżąco dat urodzin.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kiedy Zosia miała urodziny? To tak cała "paczka" z warszawskiego spotkania może świętuje... Dasna, Ty też?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ona miała osiemnastego maja... A Dasna za młoda, aby obchodzić.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
I to kolejna osiemnastka stukła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to Zosiu życzę Ci wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia...a reszta jest nieważna, resztę można sobie kupić... A Dasna i ja to nie mamy tak dużo lat... 2x18 + VAT... Wiek jest pojęciem względnym... Można być np. młodą/ym siedemdziesięciolatką/iem i można być starą/ym trzydziestoletnią/m staruszką/iem...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Też się do życzeń pomyślności dla Zofijeczki i RG dołączam
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ona miała osiemnastego maja... A Dasna za młoda, aby obchodzić. nawet się nie kapnęłam, że osiemnastego maja jeszcze nie było... chyba jestem po tych Ostrzycach jeszcze "nieodkręcona"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To i ja wszystkim najlepszego zdrowia i samopoczucia życzę
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja się podłączam pod strumień życzeń.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No to Zosiu życzę Ci wszystkiego najlepszego, szczęścia, zdrowia...a reszta jest nieważna, resztę można sobie kupić... A Dasna i ja to nie mamy tak dużo lat... 2x18 + VAT... Wiek jest pojęciem względnym... Można być np. młodą/ym siedemdziesięciolatką/iem i można być starą/ym trzydziestoletnią/m staruszką/iem... Reniu jak pięknie to ujęłaś. Szczególnie ten VAT uroczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z okazji zbliżających się urodzin, życzę dr. Janowi Kwaśniewskiemu 101 lat... Oby w zdrowiu, szczęściu, pomyślności.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To i ja się dołączam - wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Składam spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe: zdrowia, radości i zadowolenia z życia rodzinnego - dla naszego kochanego Administratora...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Patrzylem w kalendarz ale nie bylo napisane "Admina"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Patrzałeś na wczorajszy dzień? Musi być...
|
|
|
|
|
|
|
|