Opal
Go
|
Reniu, wszystkiego najlepszego z Okazji Urodzin Niech ten radosny, wspaniały dzień Na zawsze Twe troski odsunie w cień I niech się śmieje do Ciebie świat Blaskiem szczęśliwych i długich lat Spełnienia marzeń i wiele życzliwych osób.... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję - sprawiłaś mi wielką radość.. Do wieku się nie przyznaję.. ..mogę tylko podać, że rok temu skończyłam 50-tkę..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, gratulacje Możesz wzorem osławionych heroin co rok upłynie, dwa odjąć
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..dzięki serdeczne.. teraz widzę jak metryka jest mało ważna. Ważniejsze jest zdrowie. Można być nawet młodym staruszkiem...
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Reniu odemnei tez wszystkiego naj... naj.. naj.. najlepszego. Niech wszystko co sobie w zyciu wymarzysz zawsze ci sie spelni. Niech Pan Bog blogoslawi Ci we wszystkich twoich poczynaniach. Buziaczki
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jaka cudowna róża Dzięki i duża buźka..
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak ładnie dopasowałaś ..bardzo miło..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
... co ty renia masz dzis urodziny? a w statystykach nic nie wyswietla , optymalni nie powinni wstydzic sie swojego wieku , bo lat przybywa a wyglad coraz mlodszy ...w takim razie wszystkiego najlepszego ! [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Reniu, urodzinowe rarytasy ze stołu już wszystkie znikły?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Gwidon" zachwyciła mnie Twoja róża... Dziękuję.. Statystykę zaraz uzupełnię..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu, urodzinowe rarytasy ze stołu już wszystkie znikły?
Goście byli w sobotę, a myśmy "resztki" dojadali dzisiaj. Największym rarytasem okazały się szaszłyki z polędwiczki, boczku, cebulki i papryki.. Ciasta, lody dobre..ale nie ma to jak konkrety..najlepsze jest jednak mięso..na drugim miejscu mięso.. a na trzecim to dania mięsne..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..optymalni nie powinni wstydzic sie swojego wieku , bo lat przybywa a wyglad coraz mlodszy Ty jesteś tego najlepszym przykładem...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Wszystkiego dobrego i "jeszcze jeden i jeszcze raz..."
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Wszystkiego naj naj najlepszego Reniu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo Wam dziękuję. Warto się postarzeć, żeby otrzymać życzenia..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Reniu wszystkiego naj, ale przede wszystkim zdrówka życzę. Wszystkiego dobrego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dziękuję Ci naj..najserdeczniej.. (aż się zająknęłam )
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Ktos kiedys powiedzial " Fajnie ze dzieci nam rosna a my sie nie starzejemy". No i tak trzymac.
|
|
|
|
|
|
|
|