|
kodar
Go
|
Spoznione ale szczere zyczenia 100 lat a nawet wiecej w zdrowiu i radosci.
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
My się nie starzejemy, wręcz przeciwnie.. .. tylko czemu te dzieci tak szybko się starzeją.. Halo Reniu! Spoznione ale szczere zyczenia, badz zawsze pogodna http://www.youtube.com/watch?v=y3L9t1xob1Q Dzieci tez sie nie starzeja, po prostu dorosleja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marian05
Go
|
Reniu, dziekuje serdecznie (niestety bukietu nie udalo mi sie otworzyc,nie jest dostepny w niemieckim necie??? dziwne aletak napisali9
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dołączam się do życzeń. Sto lat, sto lat
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniu, dziekuje serdecznie (niestety bukietu nie udalo mi sie otworzyc,nie jest dostepny w niemieckim necie??? dziwne aletak napisali9 W takim razie daję gotowy bukiet.. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
.....wszystkiego najlepszego...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...prosze bardzo... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Widzę, że szykuje się kolejna imprezka urodzinowa więc wzięłam kieliszki i wpadłam z kwiatkiem Dla sympatycznego kolegi forumowego Mariana - najlepsze życzenia: mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości..... [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Tutaj obiecane kieliszki. Błąd wyrzucił moją odpowiedź.
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.."Gwidon" mi się wydaje, że Ty obchodzisz dwa razy w roku urodziny i za każdym razem sobie rok odejmujesz.. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
|