Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A wczoraj zagladałam w nasz forumułowy kalendarz i wydawało mi się, że masz urodziny we wtorek, czyli w drugi dzień tygodnia. A w tym kalendarzu tydzień zaczyna się od niedzieli i to mnie zmyliło. Ale życzenia są jak najbardziej szczere..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W dniu urodzi ...
Miało być w dniu urodzin (chociaż kto wie? Może się jeszcze coś urodzi - albo ktoś .. ) ..a tutaj torcik urodzinowy.. [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ten tort ładny, ale to sam cukier Do życzeń się dołączam - jeszcze stu zdrowych i wesołych lat
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...wszystkiego najlepszego Adamie ...chyba postawisz jakiego kielicha wszystkim? ...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Gdzieś parę dni temu widziałam jak się podobną do ww słoninę robi. Zdaje się, że cukier puder, kapka wody, zagnieść i wałkować na ścierkę Musiałabym poszukać, ale nie pamiętam fachowej nazwy, więc nie wiem czy czasu nie szkoda na taki wynalazek.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
...wszystkiego najlepszego Adamie ...chyba postawisz jakiego kielicha wszystkim? ... Dziekuje. Gdyby to bylo takie proste Dzieki za pamiec
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..chyba postawisz jakiego kielicha wszystkim? ... "Gwidon" Ty mi coś za młodo wyglądasz... na kielicha..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Oj Reniu dzieki za tak piekne kwiaty i ten wspanialy , optymalny tort urodzinowy. Za zyczenia oczywiscie tez dziekuje. Sorry, ze nie zauwazylem wczesniej Twojego postu ale dzis mialem troche pracy w pracy Dzieki.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dziekuje PaniTereso!!!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdzieś parę dni temu widziałam jak się podobną do ww słoninę robi. Zdaje się, że cukier puder, kapka wody, zagnieść i wałkować na ścierkę Musiałabym poszukać, ale nie pamiętam fachowej nazwy, więc nie wiem czy czasu nie szkoda na taki wynalazek. Zdecydowanie szkoda..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..., ze nie zauwazylem wczesniej Twojego postu ..
Nie szkodzi - takie maleństwo można przegapić.. ...dzis mialem troche pracy w pracy ..o to jakieś nowe dziwne zjawisko..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...chyba postawisz jakiego kielicha wszystkim? ... "Gwidon" - a Ty zagryzasz chociaż? - bo ja już z takimi nie piję co nie zagryzają.. ..pamiętasz tego biedaka co nie wiedział czy iść czy nie iść?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|