Jerzy
Go
|
Dlaczego nie pozwalasz na wolność słowa na tym forum. Co masz do ukrycia.Dlaczego boisz się pytań kiedy został nakręcony ten film:http://www.youtube.com/watch?v=7eQwn_SAKuU&feature=related Pytam po raz drugi.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Pierwszy mój post z tym pytaniem do forumowiczów został brutalnie wycięty. Ciekaw jestem ,dlaczego.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może Pan nie zauważył, ale Admin od ca tygodni nie pokazuje się na forum, może wyjechał na dłużej, może jest zajęty czymś ważnym. Pytanie o termin nakręcenia filmu może Pan wysłać do OSBO, bo to OSBO je na youtube zamieszcza.
Termin ma znaczenie? Może się przeterminować?
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Dziękuję za wyjaśnienia. Jednak jakaś siła nieczysta wycieła moje dwa wczorajsze posty.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Mhm, czegóż mam się pod wskazanym przez Pana linkiem dowiedzieć? Na youtube OSBO zamieszcza (od niedawna; od Mikołaja?) filmiki ze swego archiwum. Na moją wiedzę nie mogą być starsze niż 15 lat. Zupełnie nie pojmuję Pana zdenerwowania, czy czegoś w tym rodzaju. Film jak film, wykład ciekawy. Tam są jeszcze wykłady dr Pali, w tej samej sali i z tymi samymi uczestnikami. Widziałam tam dr Mariusza Głowackiego.
|
|
|
|
|
|
|
Hank
Go
|
Przecież to nie admin tego forum uploadował te filmy. Nie prościej założyć sobie konto na youtube i wysłać mejla z pytaniem do właściciela kanału?
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
jasne,masz racje
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
[
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Ten post jest moim ostatnim na tym forum.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dlaczego?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Dlaczego? Też się dziwię Chyba chodzi o to, że nikt nie wie, z którego roku jest wyświetlany film. Skoro nie wiadomo, to nie wiadomo również, czy osoba w nim występująca jeszcze żyje, czy może stała się ofiarą własnej diety. Jerzy nie skupia uwagi na podawanej treści przekazu, ale szuka jej wiarygodności w roczniku. Doktor Jan Kwaśniewski był na ostatniej konferencji, to znaczy, że żyje i ma siłę zmierzyć się z ogromnie postępującą głupotą ludzką. Najlepiej, gdyby niedowiarki jeździły na takie konferencje i potem nie byłoby problemu, z którym właśnie mamy do czynienia. Jakie to płytkie: nie wiem z którego roku jest wyświetlany film, to się obrażam i odchodzę. Moja noga tutaj więcej nie postanie, a właściwie - ręka nie napisze. Pisał to chyba dorosły człowiek, więc wie, co mówi Adampio - nam pozostaje wiedza, nie wiara, a daty są dla świętowania <np. kolejnych urodzin>
|
|
|
|
|
|
|
temida 135
Go
|
Spotkanie dr Kwaśniewskiego z doradcami żywienia optymalnego w Jastrzębiej Górze odbyło się w listopadzie 1999 roku, uczestniczyłam w nim.
|
|
|
|
|
|
|
Jerzy
Go
|
Dzięki Temida
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Z tego co ja wiem, to Pan dr. Pala jest lekarzem optymalnym od 21.04.2001 roku. W jaki sposob mogl uczestnivzyc w spotkaniu doradcow zywienia optymalnego, w tej roli, ktora przedstawiaja filmiki w roku 1999? Cos krecicie. No ale to nie moja sprawa. Najwazniejsze aby byl temat do klotni, wiec kontynuujcie.
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Adampio, nie mam wiedzy, od kiedy dr Pala jest lekarzem optymalnym, ale z pewnością uczestniczył w spotkaniu z dr Kwaśniewskim przed 2001 rokiem w Bytomiu i to z pozycji osoby zaangażowanej. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
|
zabicki
Go
|
Witam Spotkanie Kiekrz 2001r na You Tube. Pan Przemysław Pala na tym spotkaniu stwierdza że ŻO zajmuje się 3,5 roku . Teraz mamy rok 2010 i 13 lat doświadczenia . Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Pomijajac juz calkowicie meritum sprawy, dodam, ze jest roznica zajmowac sie ZO a byc lekarzem optymanym. Ja mam liste lekarzy optymalnych (Morgana), na ktorej przy nazwisku dr. Paly jest data 21.04.2001
Ale jak mowie, dla mnie jestto w tej chwili zupelnie nieistotne.
|
|
|
|
|
|
|
|