Autor
|
Wtek: Czy ktos wie............ (Przeczytany 54686 razy)
|
renia
|
"Jesli mamusia nie ZAMORDOWALA DZIDZIUSIA to teoretycznie majac "sliski odbyt" mozna nawet "przewodnikiem uposledzonych" zostac! " ..no jeśli takie rzeczy wypisuje.. to do dziwnej sekty musi należeć.. ..nikt normalny tak nie pisze..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
..no jeśli takie rzeczy wypisuje.. to do dziwnej sekty musi należeć.. ..nikt normalny tak nie pisze.. Renia,to jest psychol,to jest coś co jest pozbawione uczuć,jakichkolwiek,bo o uczuciach wyższych nawet nie mówię.To jest typek takiego samego pokroju,co Fritzl.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jego niektóre wypowiedzi na temat kobiet to potwierdzają. Ludzi uboższych traktuje jako podludzi - jest on gorszy od Hitlera.. gdyby taki dostał się do władzy to by była masakra.. On tylko liczy na to, że naciągnie jakiegoś chorego bogacza na kasę. Będzie obiecywał mu 120 lat życia i ciągnął z niego wszystko do ostatniego grosza.. Nawet kiedyś tego próbował ze śp. Jurkiem z tego Forum. To nic, że już jego wyleczyć nie można było, ale jeszcze pieniądze z niego wyciągnąć próbował..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
"Jesli mamusia nie ZAMORDOWALA DZIDZIUSIA to teoretycznie majac "sliski odbyt" mozna nawet "przewodnikiem uposledzonych" zostac! " ..no jeśli takie rzeczy wypisuje.. to do dziwnej sekty musi należeć.. ..nikt normalny tak nie pisze.. http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=152647#152647Tekst rodem z rynsztoka.Tam i tak jest szambo,więc ten tekst psychola pasuje tam jak ulał.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Sylwia jako jedyna tam odpowiednio zareagowała. Czy moderatorzy tego nie widzą..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Sylwia jako jedyna tam odpowiednio zareagowała. Czy moderatorzy tego nie widzą..
A moderatorzy są tacy sami,więc o jakiej reakcji Reniu mówisz? Przecież Haniuś wiele razy świecił oczkami przed molarkiem za przyjaciela minia-sam tak napisał.Molcia zaś uwielbia misia,bo jest taki śmieszniutki.Nie ma więc mowy o jakiejkolwiek reakcji.Przecież byli na forum i nie zareagowali.Oni prezentują tamto Forum-Szambo.O! następne S ,przyda się do Formuły.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak.. a właściciel jeszcze gorszy.. nie ma co.. doborowe towarzystwo..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
... to powinno sie nazywac ,,forum psychiatryczne,, ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ale jakoś nie pasuje do skrótu DD..
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
No ale jakoś nie pasuje do skrótu DD.. ... a liesz to zmienic sktot?...
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś wymyślimy. ..a może szkoda czasu i energii..
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Nie wiem,czy oglądaliście Króla Lwa I ;gdzie był pokazany podły,głupi,podstępny charakter Skazy ze swoimi poddanymi głupkowatymi hienami.Tamto forum właśnie kojarzy się z Cmentarzyskiem Słoni,miejscem gdzie mieszkały te hieny ze Skazą .
A co do moderatorów i tego niedźwiedzia,to zauważcie,że on zawsze był przez moderatorstwo tolerowany.Jak moderatorem była Marishka,też był nietykalny,milusi i śmieszniusi.Także w tej kwestii zawsze było jednakowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co do moderatorów i tego niedźwiedzia,to zauważcie,że on zawsze był przez moderatorstwo tolerowany.Jak moderatorem była Marishka,też był nietykalny,milusi i śmieszniusi.Także w tej kwestii zawsze było jednakowo.
Niedźwiedź niczym innym jak głupotą, chamstwem i wulgaryzmem..no może jeszcze pogardą do ludzi biednych, się nie wykazał. Pisuje na priv i się podlizuje moderatorstwu, a oni probują wmówić pozostałym, że te niedźwiedzie durne posty mają ukryty głębszy sens.. .. tylko, że dla większości niezrozumiały.. np taki "śliski odbyt" może oznaczać ludzką egzystencję...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..ale gdyby nagle zaczął chwalić DO, to wyleciałby szybko ..jak przez "śliski odbyt"..
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ja już od tym dawno pisałam.Po jego wpisach od razu poznać było,że się sprzedawał i sprzedaje.Zero godności i honoru,wyzuty ze wszystkiego,co dobre.Samo chodzące zło. Musi mu coś cholernie nie iść,skoro tak szaleje.I nie zwiodą mnie te durne ikonki "viva".Pewnie wyje z jakiejś porażki. Jakby Jarmołowicz miał trochę godności to by od razu wyleciał ten cham z całym moderatorstwem ,ale pewnie jest też przesiąknięty chamstwem,więc zostanie to co ma być.Tak jak pisałam,to mi przypomina Cmentarzysko Słoni na czele z durnym,podstępnym,ziejącym nienawiścią Skazą z KrólaLwa cz.1
|
|
|
|
|
|
|
|
|