adampio
Go
|
..........gdzie jest "Toan"?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
Też zadaję sobie to pytanie... Mam tylko nadzieję, że odezwie się przed upływem 6-ciu miesięcy, bo będziemy zmuszeni zlikwidować konto
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ja się niepokoiłam... Potem przyjęłam, że nic się tak szybko nie roznosi jak złe wiadomości i trochę mi przeszło. Może lada chwila się odezwie?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
A może uznał, że to, co się dzieje na tym forum jest od pewnego czasu bezsensowne? Niestety, nie ma tu ostatnio niczego, co mogłoby stanowić temat do jakiejkolwiek twórczej dyskusji, tylko bla, bla, bla...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Szanowni Forumowicze, nasz drogi Admin w czoraj w Aktualnościach zamieścił bardzo ciekawy wpis pt. "O paliwie dla mózgu". pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ale, czy ktos wie gdzie jest admin?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
gdzie ma byc? w domku....
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Też zadaję sobie to pytanie... Mam tylko nadzieję, że odezwie się przed upływem 6-ciu miesięcy, bo będziemy zmuszeni zlikwidować konto czemu bedziemy zmuszeni do zlikwidowania konta?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
admin?? ostatnio aktywny....
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Tak? A gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Widze, ze slowo "aktywnosc" ma dla nas dwa rozne znaczenia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Admin - kiedy się odezwiesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..Smutno nam bez Ciebie...
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Może Admin przeszedł na wegetarianizm? Słyszy się takie opinie, ze JK już dawno jest wegetarianinem, także syn ma prawo też pójść w ślady ojca. Przecież na świecie jest dużo zdrowych diet, jeśli mięcho się przeje, to trza zmienić model żywienia
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Może Admin przeszedł na wegetarianizm? Słyszy się takie opinie, ze JK już dawno jest wegetarianinem, także syn ma prawo też pójść w ślady ojca. Przecież na świecie jest dużo zdrowych diet, jeśli mięcho się przeje, to trza zmienić model żywienia To nie sa opinie a tylko plotki.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Adampio, w każdej plotce jest ziarno prawdy, Jest jeszcze jedna opcja, iż admin stwierdził, że to forum stało się tak nudne i bezsensowne, że szkoda klawiatury na takie bzdety jakie się tu wypisuje . Też tak może być
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"kriss" Twoje posty są niezmiernie merytoryczne. Mało kto byłby w stanie tutaj Tobie dorównać. Stąd te bzdety.. PS. Jaki jest Twój nick na forum DD?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Osobiscie nie wierze aby czlowiek,ktory pracowal ponad 40 lat na Zywieniem Optymalnym, uzyskal dobre rezultaty przeszedl na diete, ktorej nikomu nie zalecal. Brzmi to dosc nielogocznie. Ale jest to temat, ktory dziala jak woda na mlyn dla niektorych, powiedzmy to w liczbie mnogiej for. Dr Jan Kwasniewski zawsze mowil aby bazowac swoje wypowiedz na podstwie wiedzy a nie wiary.
|
|
|
|
|
|
|
|