adampio
Gość
|
..........gdzie jest "Toan"?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Gość
|
TeĹź zadajÄ sobie to pytanie... Mam tylko nadziejÄ, Ĺźe odezwie siÄ przed upĹywem 6-ciu miesiÄcy, bo bÄdziemy zmuszeni zlikwidowaÄ konto
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Gość
|
Ja siÄ niepokoiĹam... Potem przyjÄĹam, Ĺźe nic siÄ tak szybko nie roznosi jak zĹe wiadomoĹci i trochÄ mi przeszĹo. MoĹźe lada chwila siÄ odezwie?
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Gość
|
A moĹźe uznaĹ, Ĺźe to, co siÄ dzieje na tym forum jest od pewnego czasu bezsensowne? Niestety, nie ma tu ostatnio niczego, co mogĹoby stanowiÄ temat do jakiejkolwiek twĂłrczej dyskusji, tylko bla, bla, bla...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Szanowni Forumowicze, nasz drogi Admin w czoraj w AktualnoĹciach zamieĹciĹ bardzo ciekawy wpis pt. "O paliwie dla mĂłzgu". pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Ale, czy ktos wie gdzie jest admin?
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
gdzie ma byc? w domku....
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Gość
|
TeĹź zadajÄ sobie to pytanie... Mam tylko nadziejÄ, Ĺźe odezwie siÄ przed upĹywem 6-ciu miesiÄcy, bo bÄdziemy zmuszeni zlikwidowaÄ konto czemu bedziemy zmuszeni do zlikwidowania konta?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
admin?? ostatnio aktywny....
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Tak? A gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Widze, ze slowo "aktywnosc" ma dla nas dwa rozne znaczenia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Admin - kiedy siÄ odezwiesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..Smutno nam bez Ciebie...
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Gość
|
MoĹźe Admin przeszedĹ na wegetarianizm? SĹyszy siÄ takie opinie, ze JK juĹź dawno jest wegetarianinem, takĹźe syn ma prawo teĹź pĂłjĹÄ w Ĺlady ojca. PrzecieĹź na Ĺwiecie jest duĹźo zdrowych diet, jeĹli miÄcho siÄ przeje, to trza zmieniÄ model Ĺźywienia
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
MoĹźe Admin przeszedĹ na wegetarianizm? SĹyszy siÄ takie opinie, ze JK juĹź dawno jest wegetarianinem, takĹźe syn ma prawo teĹź pĂłjĹÄ w Ĺlady ojca. PrzecieĹź na Ĺwiecie jest duĹźo zdrowych diet, jeĹli miÄcho siÄ przeje, to trza zmieniÄ model Ĺźywienia To nie sa opinie a tylko plotki.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Gość
|
Adampio, w kaĹźdej plotce jest ziarno prawdy, Jest jeszcze jedna opcja, iĹź admin stwierdziĹ, Ĺźe to forum staĹo siÄ tak nudne i bezsensowne, Ĺźe szkoda klawiatury na takie bzdety jakie siÄ tu wypisuje . TeĹź tak moĹźe byÄ
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"kriss" Twoje posty sÄ
niezmiernie merytoryczne. MaĹo kto byĹby w stanie tutaj Tobie dorĂłwnaÄ. StÄ
d te bzdety.. PS. Jaki jest TwĂłj nick na forum DD?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Osobiscie nie wierze aby czlowiek,ktory pracowal ponad 40 lat na Zywieniem Optymalnym, uzyskal dobre rezultaty przeszedl na diete, ktorej nikomu nie zalecal. Brzmi to dosc nielogocznie. Â Ale jest to temat, ktory dziala jak woda na mlyn dla niektorych, powiedzmy to w liczbie mnogiej for. Dr Jan Kwasniewski zawsze mowil aby bazowac swoje wypowiedz na podstwie wiedzy a nie wiary.
|
|
|
|
|
|
|
|