Autor
|
Wtek: czy warto glosowac na Tuska ? (Przeczytany 99969 razy)
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
..albo nasz Admin...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Należy tylko żałować, że nie startuje Miś Colargol... Nie oglądam bajek, więc zapytam : ów Miś to czym się charakteryzuje?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
A co cię w jego wypowiedzi uraziło?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To, że czy rodzice biją dzieci czy nie, jest wyłącznie ich sprawą i państwo nie powinno się mieszać w sprawy rodzinne. A przecież właśnie najwięcej wykrywanej przemocy jest w rodzinach (niewykrywanej pewnie też). Jeszcze nie podobało mi się stwierdzenie, ze jeśli ktoś obrywał w dzieciństwie i był zamykany za karę w ciemnej komórce, to to mu pomogło wyrosnąć na porządnego człowieka Nie wiadomo czy bez tej przemocy nie wyrósłby na jeszcze porządniejszego człowieka i nie wiadomo czy podobnych metod nie stosuje wobec swoich dzieci..
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Straszna kompromitacja feminizmu a ta "jednostka" wykazała się wyjątkowym prymitywizmem no i ten telefon potwierdza teze Stanisława Lema
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
To, że czy rodzice biją dzieci czy nie, jest wyłącznie ich sprawą i państwo nie powinno się mieszać w sprawy rodzinne.
Jeżeli "państwo" produkuje dzieci w patologii (becikowe) no to faktycznie ma też prawo do ich zabierania A ja bym rozszerzył to prawo np. biję żonę to "państwo" mi ją zabierze - jakie wspaniałe perspektywy Oczywiście jak brudno w domu i zupa za słona to też, a co ja mam się użerać?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ten cytat tak wygląda, jakby przekazywał moje słowa.. Mi nie chodzi o szybkie zabieranie dzieci (chyba, że jest taka konieczność - jeżeli nie ma innej patologii, tylko bieda, to państwo powinno pomóc, bo pobyt w placówkach zastępczych jest dużo droższy - nie wspominając już o przeżyciu traumatycznym dzieciaka), tym bardziej żony, ale o karanie agresora.. ..z tym zabieraniem żony to żeś sobie wymyślił..
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Im państwo bardziej chore tym większe ograniczenia wprowadza swoim obywatelom. A człowiek " chory " w takim państwie bije swoje dzieci. Wystarczy dać trochę wolności a wtedy będzie szczęśliwy i nie będzie potrzebował wyżyć się na słabszym czyli dziecku. J.K.Mikke to jedyny polityk który nie zmienił swoich poglądów. A polityka dzisiejszych naszych panów upadnie bo nie może być inaczej. Przekonacie się. Może jeszcze nie teraz, ale wszystko wskazuje na to że idzie w kierunku upadku, nie tylko u nas. Jedynym minusem K. Mikke jest jego wymowa, musiałby popracować nad dykcją.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W tych wyborach to mamy do wyboru chyba tylko mniejsze zło..a dobrego kandydata w ogóle nie ma.. Kiedyś słyszałam, że demokracja tym się różni od innych ustrojów, że w niej ludzie sami mogą sobie wybrać tyrana, który będzie nad nimi bicz trzymał...
|
|
|
|
|
|
|
Ruler
Go
|
A ja tam na Korwina bede glosowal! i wielu moich znajomych tez.
Adampio, on wcale nie jest schizofremikiem, co spowodowalo ze tak myslisz.
Najbardziej irytuja mnie opinie ludzi ktorzy cala swoja wiedze czerpia z TVN a jak juz ogladaja TVN24 to mysla sobie ze sa intelektualistami. Dlatego Korwin ma taka opinie, bo polskie media sa zaklamane i stronnicze. TVN pro PO, TVP pro PiS.
Niedawno widzialem sadzaz internetowy, wzielo udzial ponad 380 000 tys osob, Korwin na 2 miejscu z ponad 20% poparciem. Teram powiedzcie mi dlaczego w takim razie w sadazach publikowanych w TV nigdy nie ma wicej niz 1%?
Komorowski to pajac i przydupas Tuska, kaczynski sami wiecie. Jak dal mnie tylko Korwin sie nadaje..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Ten cytat tak wygląda, jakby przekazywał moje słowa.. Absolutnie nie zamierzone Niestety znowu dyskusja w tym kraju jest nie o tym o czym być powinna. Nie ma zezwolenia na aborcję w warunkach szpitalnych, nie ma spotkań z ginekologiem w gimnazjum, ale za to jest religia O niskich podatkach i redukcji etatów administracji państwowej, a zatem polityce prorodzinnej nie będę się rozpisywał - na forum wiele jest wypowiedzi w tym temacie. Jak można karać dzieci (zabieranie) za nierozsądne zachowanie dorosłych? Niestety pomysłodawcom takich praktyk nawet nie można zgotować takiego losu bo już przestali być dziećmi
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
wg rankingu wolności gospodarczej - tj. łatwości prowadzenia interesów, wymiany handlowej, przepływu kapitału, uciążliwości biurokracji, przepisów regulacyjnych, koncesji, zezwoleń urzędniczych - Polska znajduje się za takimi krajami jak Gruzja, Urugwaj, Armenia, Peru, Albania, Jamajka, Madagaskar, Dominikana i na 179 sklasyfikowanych państw zajmuje 71 miejsce. To jest efekt rządów PO i jej lidera Pana Tuska, który z takim zapałem mówił o http://www.youtube.com/watch?v=lfajOgoHuyo&feature=related
|
|
|
|
|
|
|
Gazda412
Go
|
W Plsce po roku 89 w Polsce już rządziły lub rządzą ; lewica, prawica i skrajna prawica, liberałowie, partie centrum i wynkiki rządzenia są jednakowe. Pozostało nić innego jak powrót do PZPRu. Jestem przekonany, że należy zaufać obecnej koalicji z Donldem Tuskiem.
|
|
|
|
|
|
|
mateoosh12
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
W Plsce po roku 89 w Polsce już rz±dziły lub rz±dz± ; lewica, prawica i skrajna prawica, liberałowie, partie centrum i wynkiki rz±dzenia s± jednakowe. Pozostało nić innego jak powrót do PZPRu. Jestem przekonany, że należy zaufać obecnej koalicji z Donldem Tuskiem.
A tutaj to sie całkowicie mylisz po 89 roku w Polsce rządziła i rządzi wyłącznie "LEWICA" tylko troche pomalowana na dupkracje jedyna różnica to "stosunek" do KK jedni im liżą d**e troszkę bardziej otwarcie licząc na odpowiednie urobienie mocheru ;P inni dogatują się za kulisami tfu pod sutanną , socjalizacja kraju postąpiła w sposób nieprawdopodobny a teraz następuje dalej pod egidą ch*jni jewropejskiej no bo pomysl sobie kto by na nich głosował gdyby nie mamili motłochu świadczeniami socjalnymi ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|